Τσάντες κάτω από 50€: Τα 5 πιo διαχρονικά στυλ για όλες τις ώρες της ημέρας!

Τσάντες κάτω από 50€: Τα 5 πιo διαχρονικά στυλ για όλες τις ώρες της ημέρας!

Διαχρονικές και προσιτές οι τσάντες που χρειάζεστε το χειμώνα

Η τσάντα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και πολυαγαπημένα αξεσουάρ στην γυναικεία εμφάνιση, καθώς ολοκληρώνει με στυλ το σύνολο, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η μεγάλη τους ποικιλία σας βοηθά να πετύχετε το look που επιθυμείτε, διαλέγοντας τη σωστή -για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση- τσάντα, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, τα 5 πιο διαχρονικά στυλ, στα οποία αξίζει να επενδύσετε! Και μην ξεχνάτε: Μια τσάντα αρκεί για να ξεχωρίσετε!

  1. Οι μεγάλες boxy σοφιστικέ: Ιδανική επιλογή για το γραφείο, αφού χωράνε όλα τα απαραίτητα! Tαυτόχρονα είναι elegant, ειδικά αν έχουν πολυτελείς υφές , όπως κροκό, σουέτ και δέρμα.
  2. Backpacks: Για τα street style looks η ιδανικότερη και πιο στυλάτη λύση είναι τα μοντέρνα σακίδια πλάτης. Με ποικιλία χρωμάτων και υλικών σίγουρα θα βρείτε ποια σας ταιριάζει περισσότερο.
  3. Ταχυδρόμου: Είναι αναμφίβολα οι πιο άνετες τσάντες. Προσθέτουν στυλ στις πρωινές εμφανίσεις και κατατάσσονται στις πιο διαχρονικές.
  4. Οι φάκελοι: Δώστε στυλ σε μία casual εμφάνιση προσθέτωντας στο look σας φακέλους με arty μοτίβα, γούνα ή neon χρώμα.
  5. Clutches: Προτιμήστε τα μικρά χαριτωμένα τσαντάκια σε ουδέτερους τόνους, για να μπορείτε να τα συνδυάζετε με όλα σας τα βραδινά κομμάτια.