To απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα για μοναδικές και πάντα στιλάτες εμφανίσεις!

To απόλυτο αξεσουάρ του χειμώνα για μοναδικές και πάντα στιλάτες εμφανίσεις!

Beanies με το απαραίτητο Tommy Hilfiger twist για να ξεχωρίσετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Λίγους μήνες πριν, στο fashion Show του Tommy Hilfiger στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε τους σκούφους, τα αγαπημένα μας beanies, να κάνουν εντυπωσιακή επάνοδο στο στυλ. Τότε αυτό που σκεφτήκαμε είναι αν όντως θα είναι το αξεσουάρ του φετινού χειμώνα. Και να που επιβεβαιώθηκε η επιθυμία μας!

Beanies μονόχρωμα, πολύχρωμα, με φουντίτσα στην άκρη, πάντα πλεκτά κάνουν την εμφάνισή τους στο καθημερινό μας στυλ είτε στον δρόμο για το γραφείο, είτε στην βόλτα μας βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό statement ακόμα και μέσα στο κρύο. Ένα ιδιαίτερο στυλ με το απαραίτητο Tommy Hilfiger twist.

Η συλλογή Tommy Hilfiger Womenswear FW14 ξεκινά με ένα ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις κλασικές Βρετανικές γραμμές - heritage prints, sartorial sophistication και Savile Row tailoring – έχει προστεθεί μια γερή δόση Americana spirit, συνδυάζοντας την παράδοση του Ηνωμένου Βασιλείου με τo prep της ανατολικής ακτής για ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζει το "New England" με κάθε έννοια.

Εσείς είστε έτοιμες για επιβίβαση; Βάλτε τον Tommy Hilfiger beanie σας και ξεκινάμε!

*Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall 2014, είναι διαθέσιμη μέσα από ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων Tommy Hilfiger, πολυκαταστήματα καθώς και άλλα επιλεγμένα κανάλια διανομής. #tommyhilfiger