Οδηγός αγοράς: Οι πιο κομψές μαύρες φούστες σε όλα τα μήκη και στυλ

Οδηγός αγοράς: Οι πιο κομψές μαύρες φούστες σε όλα τα μήκη και στυλ

Το Queen.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε για εσάς το κομμάτι-κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας σε όλες του τις εκδοχές!

(φωτογραφία: Style Heroine)

Ποιο Little Black Dress; Η LBS (Little Black Skirt) είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα! Mini, midi, maxi, σε pencil σχέδιο, ή Α γραμμή, casual ή πιο επίσημη, η μαύρη φούστα μπορεί να φορεθεί με κάθε πιθανό συνδυασμό και σε κάθε περίσταση. Ένα outfit με βασικό κομμάτι του μια μαύρη φούστα, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο γραφείο, στα γιορτινά πάρτι, αλλά και στις πιο casual απογευματινές εξόδους σου, όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ.

alexa chung

Alexa Chung

Η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Mary-Kate Olsen, η Alexa Chung και πολλές ακόμη διάσημες fashionistas του διεθνούς jet-set, σπάνια ταξιδεύουν χωρίς μια μαύρη φούστα στη βαλίτσα τους, αφού αποτελεί το πιο ευκολοφόρετο ρούχο, κατάλληλο για πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο κολακευτικές και εντυπωσιακές φούστες της αγοράς, για κάθε γυναικείο σωματότυπο και για όλα τα budget, που θα γίνουν ο νέος σας σύμμαχος σε όλες σας τις εμφανίσεις! Βρείτε τις φούστες που επιλέξαμε για εσάς στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

The Bag Issue: 30+1 τσάντες που θα λατρέψεις φέτος το χειμώνα!

Τα εντυπωσιακότερα γυαλιά ηλίου της σεζόν: Ποια θα επιλέγατε;