Queen tips: Πώς θα "ανακυκλώσεις" ένα outfit, για να το φορέσεις δεύτερη και τρίτη φορά!

Queen tips: Πώς θα "ανακυκλώσεις" ένα outfit, για να το φορέσεις δεύτερη και τρίτη φορά!

Μέχρι και η Kate Middleton φορά τα ίδια ρούχα δύο φορές. Γιατί όχι κι εσύ;

Ο μύθος του κόσμου της μόδας που απαγορεύει να φορεθεί ένα ντύσιμο παραπάνω από μια φορά, έχει καταρριφθεί προ πολλού. Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το ίδιο outfit μία, δύο, τρεις, ή όσες φορές θέλεις, χωρίς να αισθάνεσαι ότι δεν ανανεώνεις το στυλ σου. Μάλιστα, διάσημες κυρίες του διεθνούς jet set, όπως οι Sophia Loren, Anna Wintour, Catherine Zeta Jones, Stella McCartney, Kate Moss και πολλές ακόμα celebrities, φορούν τα ίδια ρούχα, ακόμη και σε εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Το μυστικό; Ένα σύνολο αλλάζει εντελώς, αν του προσθέσεις στοιχεία που θα το κάνουν να δείχνει φρέσκο και διαφορετικό. Παρακάτω, σου δίνουμε 4 fashion tips για να δεις πώς ένα απλό look, όπως ένα λευκό πουκάμισο με ένα τζιν παντελόνι, μπορεί να φορεθεί με 4 διαφορετικούς τρόπους:

1. Σκέψου δημιουργικά: Με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα (π.χ. έντονο κόκκινο, ή φούξια), matching κραγιόν και ένα χαμηλό κότσο, το στυλ σου γίνεται french chic μέσα σε 2 μόλις λεπτά!

2. Coat it up: Ένα statement παλτό, ένα πόντσο, ή ακόμη καλύτερα ένα blanket-coat, φορεμένο με λεπτή ζώνη στη μέση, μεταμορφώνει το casual ντύσιμο, χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έχεις φορέσει ξανά τα ίδια ρούχα.

blanket coat

3. Αξεσουάρ! Το πιο βασικό κομμάτι για να κάνεις ένα outfit να φαίνεται διαφορετικό, δεν είναι άλλο από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ. Σίγουρα το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό πουκάμισο, δείχνει πολύ διαφορετικό, φορεμένο με statement κοσμήματα, ή με ένα εντυπωσιακό headpiece.

4. Θηλυκό, ή ανδρόγυνο; Φορεμένο με sexy strappy ψηλοτάκουνα σανδάλια, ή με masculine παπούτσια τύπου oxford και μαύρο σακάκι; Ανάλογα τη διάθεσή σου, διάλεξε ποιο στυλ σε αντιπροσωπεύει και μαγνήτισε τα βλέμματα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ένα καινούριο outfit!

Διαβάστε ακόμα

Στυλ στην εγκυμοσύνη: Η Blake Lively είναι η πιο κομψή έγκυος του Hollywood!

Marilyn και Jackie: Οι γυναίκες του Kennedy που άφησαν ιστορία με το στυλ τους

Give me the Key: Τα 5 κομμάτια-κλειδιά για άψογο στυλ