Holiday Style: Πώς θα φορέσεις τις 4 πιο hot τάσεις, φέτος τις γιορτές;

Holiday Style: Πώς θα φορέσεις τις 4 πιο hot τάσεις, φέτος τις γιορτές;

Το Queen.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να διαλέξεις τα πιο ξεχωριστά και fashion forward looks!

1. Tailoring

mary katrantzou -tailoring

Mary Katrantzou

Αντί για το κλασσικό little black dress, φέτος, η μόδα προστάζει ανδρόγυνο look, για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις. Οι οίκοι Victoria Beckham, Alexander Wang, Mary Katrantzou και Christian Dior, ανάμεσα σε άλλους, πρότειναν το deux pieces κοστούμι για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας κι εμείς δεν μπορούμε παρά να το εντάξουμε στα party looks μας.

Πώς θα το φορέσεις: Για ένα πιο σέξι outfit, διάλεξε ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ και ασορτί παντελόνι και συνδύασέ το με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα body chain, ή ένα statement κολιέ.

2. All that Glitter

rodarte

Rodarte

Mary Katrantzou, Christian Dior, Rodarte, Marc Jacobs και Rochas, επαναφέρουν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των 90's. Το glitter, η παγιέτα και "όλα αυτά που λάμπουν", κάνουν φέτος δυναμικό comeback και θα φορεθούν σε όλες τις εκδοχές τους.

Πώς θα το φορέσεις: Μη φοβηθείς να τολμήσεις στις εμφανίσεις σου, όμως πρόσεξε να μην το παρακάνεις. Επειδή αυτά τα υλικά είναι από μόνα τους πολύ θορυβώδη, είτε φόρεσε ένα φόρεμα με παγιέτα, ή, για ένα πιο κομψό ντύσιμο, ψάξε για μια midi μονόχρωμη φούστα και συνδύασέ την με ένα embellished crop top.

3. Monochrome

dkny

DKNY

Εδώ, πήρες έμπνευση από street style fashionistas που φόρεσαν μονόχρωμα looks στις εβδομάδες μόδας. Céline, DKNY, Bottega Veneta, DSquared2 και Louis Vuitton, πρότειναν très chic μονόχρωμους συνδυασμούς στις συλλογές τους για τη σεζόν που διανύουμε, δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη στο κλασικό μαύρο.

Πώς θα το φορέσεις: Μπορεί το μαύρο να είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, όμως μπορείς να προτιμήσεις και πιο φωτεινά χρώματα, για να επιλέξεις το κατάλληλο holiday outfit. Κάνε τη διαφορά φορώντας ένα total pastel ντύσιμο (τα παστέλ χρώματα είναι επίσης ένα από τα πιο μεγάλα trends της σεζόν) και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ξεχωριστό headpiece, ή διακριτικά κοσμήματα και παραμυθένιο μακιγιάζ.

4. Coat it up

givenchy

Givenchy

Τα oversized παλτό και ιδιαίτερα αυτά από faux-fur(φυσικά και δε θα φορέσουμε αληθινή γούνα!), κυριάρχησαν στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν και είναι το καταλληλότερο ρούχο για να φορέσουμε με το γιορτινό μας ντύσιμο. Givenchy, Jonathan Saunders, Marni, πρότειναν cosy outerwear, για να πραγματοποιήσουμε stylish εμφανίσεις, κατάλληλες, ακόμη και για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες!

Πώς θα το φορέσεις: Μια γούνα με prints είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα γιορτινό look, αλλά ένα jacket με shearling γιακά ή ένα παλτό σε έντονο χρώμα, μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά.

(φωτογραφίες: Style.com)

Διαβάστε ακόμα

Monochromatic: Πώς θα φορέσεις από τώρα το ultimate trend της άνοιξης

Pre-Fall 2015: Τα looks που ξεχωρίσαμε από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας

http://fashiondiaries247.blogspot.com/