10+1 συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες!

10+1 συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες!

Σου δίνουμε τα καλύτερα tips, just in time για τις γιορτές!

Όλες μας έχουμε εκείνη τη φίλη, που πάντα βγαίνει άψογη στις φωτογραφίες. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκτήσει ανταγωνισμό! Πάνω στην ώρα για όλα τα γιορτινά πάρτι και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βγαίνεις τέλεια στις φωτογραφίες, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

1. Τα βήματα για ένα φυσικό χαμόγελο είναι τέσσερα: Κλείσε τα μάτια σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα μάτια σου λίγο πριν γίνει το κλικ. Smile!

2. Η καλή σου πλευρά: Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την "καλή" τους πλευρά, όμως σύμφωνα με τη φωτογράφο μόδας, Garance Doré, αλλά και έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, συνήθως η αριστερή πλευρά του προσώπου είναι πιο ελκυστική.

3. Το μακιγιάζ παίζει μεγάλο ρόλο: Λίγο highlighter στα ζυγωματικά σου και στην εσωτερική πλευρά των ματιών, θα σε βοηθήσει να έχεις ένα πιο φρέσκο look.

4. Group selfie: Ποτέ, μα ποτέ, να μην στέκεσαι πολύ κοντά στην κάμερα σε μια ομαδική φωτογραφία. Θα δείχνεις παραμορφωμένη και χειρότερη από όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στη φωτογραφία.

10520403 360495294107025 876530852 n

Η Gisele το διασκεδάζει και μας δείχνει πώς να βγάλουμε την τέλεια holiday fun φωτογραφία

5. Δώσε έμφαση στα μάτια: Στο βάψιμό σου, προσπάθησε να δώσεις ένταση στα μάτια σου. Το eyeliner και η μάσκαρα, θα τα κάνουν να δείχνουν πιο μεγάλα κι εντυπωσιακά.

6. Αδύνατα χέρια με μία κίνηση: Μην κολλάς τα χέρια σου πάνω στο σώμα σου. Αντίθετα, τοποθέτησέ τα στη μέση σου, ή προβάλλε τους ώμους σου, για να φαίνεται πιο σωστά η στάση του σώματός σου.

7. Η πιο κολακευτική πόζα: Είτε είσαι καθιστή, είτε όρθια, σταύρωσε τα πόδια σου. Με αυτόν τον τρόπο τα πόδια φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά.

8. Σωστός φωτισμός. Είναι το Α και το Ω για να βγεις όμορφη σε κάθε φωτογραφία, ειδικά σε πρωινές ώρες. Το φυσικό φως αναδεικνύει τη φρεσκάδα και τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

fd9cf268b44811e387350e22d49cfb46 8

Selfie με σωστό φωτισμό, από την Kendall Jenner

9. Fake it, 'till you make it: Ακόμη και αν δεν αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση, προσποιήσου! Προσπάθησε να μην αισθάνεσαι αμηχανία και σκέψου τι κάνουν όλα τα supermodels, όταν βρίσκονται μπροστά από μια κάμερα.

10. Πώς να κάνεις το λαιμό σου να φαίνεται μακρύτερος: Μετακίνησε το πηγούνι σου λίγο μπροστά και λίγο κάτω.

11. Τέλος, το πιο σημαντικό από όλα, είναι να περνάς καλά. Όταν βρίσκεσαι μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και διασκεδάζεις, αυτό θα βγει και στις φωτογραφίες!

Διαβάστε ακόμα

Holiday Style: Πώς θα φορέσεις τις 4 πιο hot τάσεις, φέτος τις γιορτές;

Monochromatic: Πώς θα φορέσεις από τώρα το ultimate trend της άνοιξης

http://fashiondiaries247.blogspot.com/