Queen Tips: Εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι για να ανανεώσεις το στυλ σου!

Queen Tips: Εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι για να ανανεώσεις το στυλ σου!

Ποιος είπε ότι το στυλ χρειάζεται πολλά χρήματα;

Σίγουρα τα πανάκριβα ρούχα, οι τσάντες και τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια βρίσκονται ανάμεσα στα αντικείμενα του πόθου κάθε γυναίκας, όμως τι γίνεται όταν δεν έχεις το ανάλογο budget για να τα αποκτήσεις; Δε χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία για να υιοθετείς τις νέες τάσεις που προστάζει η μόδα κάθε σεζόν, χρειάζεται μόνο να μάθεις μερικά tricks που ξέρουν οι περισσότερες fashionistas για να αναβαθμίσεις το στυλ σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω! Δες τα παρακάτω:

1. Ανακύκλωσε: Φόρεσε το ίδιο ρούχο και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλάζοντας απλώς τα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσεις.

2. Monochrome: Ένα head-to-toe μονόχρωμο look, θα σε κάνει να μοιάζεις σαν street styler στο λεπτό.

3. DIY: Υπάρχουν τόσα, μα τόσα πολλά do it yourself projects που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο (Hint: και στο Queen.gr). Γιατί να ξοδέψεις χρήματα για ένα καινούριο τζιν, όταν μπορείς απλώς να ανανεώσεις αυτό που ήδη έχεις;

4. Mix n' match: Τα ρούχα σου θα φαίνονται καινούρια, αν κάνεις αναπάντεχους συνδυασμούς.

5. Α-ξε-σου-άρ: Έχουμε μιλήσει άπειρες φορές για την τεράστια διαφορά που μπορούν να κάνουν τα αξεσουάρ σε ένα look. Ξεκίνα να φοράς περισσότερα, λοιπόν!

6. Κάνε την έρευνά σου: Διάβασε περιοδικά, μπες σε ιστοσελίδες (Hint ξανά: το Queen.gr) και πάρε έμπνευση για το επόμενο outfit σου!

7. Κόκκινο κραγιόν: Αυτό εντάσσεται στη στήλη της ομορφιάς, όμως, δεν μπορούμε να μη σου τονίσουμε, το πόσο εύκολα ένα κόκκινο κραγιόν κάνει εντυπωσιακό ένα casual ντύσιμο.

8. Τέλος, πειραματίσου: Δες τι φοράνε τα street style icons και προσπάθησε να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ, προσαρμοσμένο πάντα στη δική σου προσωπικότητα.

Διαβάστε ακόμα

Ένα λεπτό αρκεί για να μάθεις 6 στιλιστικά τρικ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Το μυστικό για να εφαρμόζει άψογα το τζιν παντελόνι σου!

http://fashiondiaries247.blogspot.com/