Back to work: Πώς θα αναβαθμίσεις το ντύσιμο στο γραφείο τη νέα χρονιά;

Back to work: Πώς θα αναβαθμίσεις το ντύσιμο στο γραφείο τη νέα χρονιά;

Σου έχουμε όλα τα απαραίτητα tips για το τέλειο business chic του 2015!

Καλή χρονιά και επιστροφή στην εργασιακή πραγματικότητα και καθημερινότητα! Με το μυαλό μας να βρίσκεται ακόμη στη χαλάρωση και τη διασκέδαση των γιορτινών ημερών, σιγά σιγά επανερχόμαστε στους κανονικούς μας ρυθμούς και κάνουμε τα δικά μας resolutions για τη νέα χρονιά. Τι λέτε ένα από αυτά να είναι η αναβάθμιση του στυλ στο γραφείο; Παρακάτω σας έχουμε όλες τις κατάλληλες συμβουλές για να εντυπωσιάζετε κάθε μέρα, χωρίς να χρειαστεί να ξυπνάτε πολύ νωρίτερα το πρωί!

1. Βάλε πρόγραμμα: Μην αφήνεις το ντύσιμό σου για το πρωί. Σκέψου από την προηγούμενη ημέρα τι θα φορέσεις κι έτσι θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο ύπνου, αλλά και θα είσαι σίγουρα πολύ πιο περιποιημένη.

2. Διάλεξε ένα κομμάτι από την ανδρική γκαρνταρόμπα: Ένα μεγάλο ρολόι ή ένα masculine σακάκι θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο κομψή.

3. Αξεσουάρ: Το dress code του γραφείου έχει μερικές λεπτομέρειες, όσον αφορά τα αξεσουάρ, που θα πρέπει να προσέξεις. Τα statement κολιέ μπορεί να είναι μια εύκολη λύση για να μεταμορφώσουν το ντύσιμό σου (και φυσικά θα υπάρξουν μέρες που θα τα προτιμήσεις), όμως τα πιο λεπτεπίλεπτα και elegant κοσμήματα κάνουν τη διαφορά.

9bea9eff9efd49aa097eb05f2c988f37

4. Αντικατάστησε τις pencil φούστες σου με φορέματα. Έτσι, θα αναδεικνύεται η θηλυκότητά σου, ενώ παράλληλα θα δώσεις στο look σου τη λάμψη που χρειάζεται, χωρίς να υπερβάλλεις.

5. Suit up! Ένα καλοραμμένο deux pieces κοστούμι που εφαρμόζει άψογα στη σιλουέτα σου είναι πιο κολακευτικό από οποιοδήποτε άλλο ρούχο που θα μπορούσες να φορέσεις στο γραφείο.

Διαβάστε ακόμα

Queen Tips: Εύκολοι και ανέξοδοι τρόποι για να ανανεώσεις το στυλ σου!

4+1 τάσεις που αποχαιρετάμε (με χαρά) τη νέα χρονιά!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/