Leather pants: 4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε την πιο hot τάση του χειμώνα

Leather pants: 4 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε την πιο hot τάση του χειμώνα

Για άψογο στιλ από το πρωί ως το βράδυ

Ένα κομμάτι που είναι βασικός πρωταγωνιστής στις street style εμφανίσεις των περισσότερων fashionistas είναι το δερμάτινο παντελόνι. Δεν είναι μονο stylish και η πιο μοντέρνα εναλλακτική των jeans αλλά έχει και την απαράμιλλη ικανότητα να σας κρατάει ζεστή και άνετη.

Κολάν-skinny ή φαρδύ-boyfriend το βασικό στοιχείο είναι να επιλέξετε αυτό που εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας και σας κολακεύει.

Εμείς σας προτείνουμε 4 διαφορετικά outfits για όλες τις ώρες της ημέρας για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να πετύχετε μια στυλάτη εμφάνιση.

  1. Το κλασσικό τρίπτυχο σακάκι-tshirt-booties. Προτιμήστε monochrome συνδυασμούς στο σύνολο σας, είναι το τρικ που σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή και αδύνατη.
  2. Για casual look το parka jacket και ένα ζευγάρι sneakers είναι η ιδανική επιλογή. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια shopping τσαντα.
  3. Φορέστε το με metallic πουκάμισο, είναι η αρκετή δόση λάμψης που χρειάζεστε για την βραδινή σας έξοδο. Ταιριάξτε το με δερμάτινο φάκελο και λεπτεπίλεπτα πέδιλα για elegant στυλ.
  4. Με ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες και το επίσης hot trend του φετινού χειμώνα oversized turtleneck πουλόβερ γιατί η κομψότητα βρίσκεται στους πιο απλούς συνδυασμούς.