10 λόγοι που λατρεύουμε την Amal Clooney

10 λόγοι που λατρεύουμε την Amal Clooney

Γιατί η πρώτη κυρία του Hollywood είναι τόσο αγαπητή παγκοσμίως;

Μπορεί η Amal να κατάφερε να κάνει τον πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου να ερωτευτεί και να την παντρευτεί, μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όμως, αντίθετα με αυτό που περιμέναμε, η ίδια είναι αρκετά συμπαθής και στο γυναικείο κοινό. Γιατί, λοιπόν, λατρεύουμε τόσο την κυρία Clooney;

1. Το άψογο στυλ της: Η Amal έχει το star quality και την κομψότητα μιας άλλης εποχής. Μας θυμίζει δικαιολογημένα τη Jackie Kennedy και μας εντυπωσιάζει με τις elegant ενδυματολογικές της επιλογές.

2. Εκτός από όμορφη, είναι πολύ καλλιεργημένη: Η Amal σπούδασε Νομική στην Οξφόρδη και συνέχισε τις σπουδές της στο NYU, ενώ μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

3. Είναι γυναίκα καριέρας: Δυναμική δικηγόρος με πανίσχυρους πελάτες, όπως τον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange και την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Yulia Tymoshenko. Η κυρία Clooney έχει εργαστεί για τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ από τον Οκτώβριο του 2014, συσχετίζεται με την υπόθεση της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

amal

Amal & George Clooney, την ημέρα πριν από το γάμο τους, στη Βενετία

4. Το είπαμε παραπάνω: Μάχεται υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

5. Διακρίνεται για την ευγένειά της: Τόσο κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας, όσο και στα ταξίδια της σε ολόκληρο τον πλανήτη, η Amal είναι πάντα ευγενική και φιλική με τους δημοσιογράφους και τον κόσμο που επιθυμεί να την πλησιάσει.

6. Είναι μετριόφρων: Όταν μαθεύτηκε η σχέση της με τον George Clooney, φημολογείται ότι τα περιοδικά Vogue US και Vanity Fair την "κυνήγησαν" για να της πάρουν συνέντευξη. Η ίδια αρνήθηκε ευγενικά, αφού δεν επιθυμούσε την προβολή της στα ΜΜΕ. Μάλιστα, δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη σε κανένα μέσο ενημέρωσης, μέχρι στιγμής.

7. Δεν έχει "υπηρετικό προσωπικό": Συνήθως, οι σταρ του Hollywood και οι celebrities του διεθνούς jet-set, δεν ταξιδεύουν ποτέ χωρίς τους προσωπικούς τους στυλίστες-make-up artists-βοηθούς. Η Amal, όχι!

6

H Amal Clooney κατά την επίσκεψή της στη χώρα μας

8. Είναι όμορφη, χωρίς να υπερβάλλει: Δεν την έχουμε δει ποτέ να κάνει υπερβολές στο βάψιμιο, ή στο χτένισμά της και προτιμά το φυσικό look, που αναδεικνύει τη μεσογειακή της ομορφιά.

9. Ήταν επιτυχημένη, πολύ πριν γνωρίσει τον Clooney: Σε αντίθεση με τις περισσότερες διάσημες γυναίκες, που έχουν επαγγελματική επιτυχία μετά από το συσχετισμό τους με κάποιον celebrity.

10. Τέσσερις λέξεις: Παντρεύτηκε τον George Clooney. Ο λόγος που έβγαλε ο ηθοποιός στις Χρυσές Σφαίρες, πριν από λίγες ημέρες, όπου δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα: "Amal, δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που είμαι ο σύζυγός σου", ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Η αφιέρωση του βραβείου του στη σύζυγό του και το γεμάτο αγάπη βλέμμα του ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ακόμη και ο μεγαλύτερος εργένης του πλανήτη μπορεί να "σοβαρευτεί" - αρκεί, φυσικά να βρει το κατάλληλο άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Χρόνια πολλά Kate Moss: Η «θεά» γίνεται 41 κι εμείς θυμόμαστε τις πιο iconic στιγμές της

Η Sienna Miller φορά την τάση που θα λατρέψουμε τη φετινή άνοιξη

Η Victoria Beckham με το απόλυτο κομμάτι του φετινού χειμώνα

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/