Οι απόψεις διίστανται: Τελικά, υπάρχουν superstars;

Οι απόψεις διίστανται: Τελικά, υπάρχουν superstars;

Το σποτ της Adidas μας προβλημάτισε και αποφασίσαμε να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μας…

Τι κάνει κάποιον superstar; Να κάνει sold out εμφανίσεις; Να τον γνωρίζουν όλοι με το μικρό του όνομα; Να κρατά τους θαυμαστές του ευχαριστημένους; Να θέλει όλος ο κόσμος να γνωρίζει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια για εκείνον; Να έχει προσωπικό στυλίστα; Προσωπική ασφάλεια; Να ζει στην υπερβολή;


Σε μία εποχή που όλα επαναπροσδιορίζονται και μπαίνουν στις σωστές τους διαστάσεις, το glitter κατακάθεται και αυτό που αποκαλούμε «star quality» βρίσκει επιτέλους τον ορισμό που του ταιριάζει. Ακόμα και οι ίδιοι οι stars, οι αυθεντικοί stars, όχι μόνο δεν επαναπαύονται στη φήμη τους αλλά δηλώνουν με τόλμη πως το να είσαι superstar είναι πολύ μακριά από αυτό που πιστεύουμε οι περισσότεροι.

shoeTop

Superstar δεν είναι ο διάττοντας αστέρας, που θα λάμψει σαν πυροτέχνημα. Superstar είναι αυτός που δουλεύει σκληρά πάνω στο ταλέντο του, δίνει το 100% του εαυτού του και του χρόνου του, δεν εφησυχάζει ποτέ, αλλά πάντα στοχεύει στο καλύτερο που μπορεί να δώσει, στον εαυτό του και στους θαυμαστές του. Ο Superstar πιστεύει στον εαυτό του, αλλά δεν είναι αλαζόνας. Παραμένει low profile και είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος – όπως αυτά τα 4 πρόσωπα που διάλεξε η Adidas, οι οποίοι έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής, μένουν προσηλωμένοι στις αξίες τους – και γι’ αυτό άλλωστε και βρίσκονται σταθερά στην κορυφή.

Ο ποδοσφαιριστής David Beckham, ο καλλιτέχνης και δημιουργός Pharrell Williams, o επαγγελματίας μπασκετμπολίστας Damian Lillard και η τραγουδίστρια Rita Ora πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της Adidas, που αμφισβητεί την έννοια του superstar στη σημερινή εποχή. “If you think that’s what makes a superstar, then I’m not a superstar”, δηλώνουν με τόλμη οι πρωταγωνιστές του βίντεο – και για αυτό και μόνο… respect!