Valentine's Day: 4+1 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο ντύσιμό σου!

Valentine's Day: 4+1 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο ντύσιμό σου!

Όλα όσα πρέπει να αποφύγεις για να εντυπωσιάσεις την ημέρα των ερωτευμένων!

Η αγάπη και ο ρομαντισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πόσο μάλλον όταν προσθέσεις σε αυτά μια γυναίκα που δεν ξέρει(ή δεν έχει) τι να φορέσει σε μια τρυφερή στιγμή με το έτερόν της ήμισυ. Σίγουρα προβληματίζεσαι για το τι θα φορέσεις το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή, του Αγίου Βαλεντίνου, δεν είμαστε όμως βέβαιες ότι γνωρίζεις τις στυλιστικές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις, έτσι ώστε να είσαι απαστράπτουσα. Για καλή σου τύχη, το Queen.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, για να μην πέσεις κι εσύ στη "Valentine" παγίδα:

1. Φοράς ένα χρώμα που δεν έχεις ξαναφορέσει. Δεν είναι η στιγμή για πειραματισμούς. Διάλεξε κάτι που σίγουρα ξέρεις ότι σου ταιριάζει και τόλμησε κάτι διαφορετικό στο ντύσιμό σου σε ένα girls’ night out.


2. Too sexy: Επειδή είναι ρομαντική ημέρα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις ό,τι πιο αποκαλυπτικό έχεις στη ντουλάπα σου. Το υπερβολικά σέξι ντύσιμο δεν αρέσει στους και στέλνει το λάθος μήνυμα στο αντίθετο φύλο.

909c8244dd22800b4cf3eb8b89748912


3. Ρούχα με κακή εφαρμογή. Αυτό ισχύει και για τα πολύ στενά και για τα πολύ φαρδιά ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου. Επέλεξε ένα outfit με το οποίο να νιώθεις αυτοπεποίθηση και άνεση, για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ραντεβού.


4. Πάρα πολλά αξεσουάρ. Στους άνδρες αρέσει το απλό, sophisticated sexy ντύσιμο. Κράτα εκείνο το statement κολιέ, τα εντυπωσιακά βραχιόλια ή το earcuff που τόσο λατρεύεις για μια άλλη έξοδο και προτίμησε διακριτικά κοσμήματα που θα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να τραβούν την προσοχή.

179d19201986a4f3acb37dff90b22cf2


5. Τέλος, υπερβολικά συντηρητικό ντύσιμο. Στο no. 2 είπαμε να μην το παρακάνεις, όμως το άλλο άκρο είναι εξίσου καταστροφικό. Μπορείς να φορέσεις τα oversized πλεκτά πουλόβερ σου που τόσο λατρεύεις κάποια άλλη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Η Kourtney Kardashian ανοίγει το σπίτι της - και τη ντουλάπα της - και μας αφήνει άφωνους!

Αυτές οι μπαλαρίνες είναι το πιο hot shoe trend της νέας σεζόν!

fashiondiaries247.blogspot.com