DUKAS SS15: Η νέα συλλογή παπουτσιών του Δούκα Χατζηδούκα είναι απλά ονειρική

DUKAS SS15: Η νέα συλλογή παπουτσιών του Δούκα Χατζηδούκα είναι απλά ονειρική

Τα ψηλοτάκουνα που θα γίνουν το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας για τη νέα σεζόν!

Ο Δούκας Χατζηδούκας αποκάλυψε τη συλλογή του για τη νέα σεζόν, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 κι εμείς λατρέψαμε κάθε ένα από τα παπούτσια που προτείνει να φορέσουμε. "Silhouette" heels δημιουργούνται με σύγχρονες laser-cut τεχνικές, αποτυπώνοντας στο πολυτελές δέρμα τα γυναικεία χείλη, με το σχεδιαστή να πρωτοτυπεί για μια ακόμη φορά στις δημιουργίες του.

dukas ss15 intro2 80763

Παστέλ χρώματα, nudes, μαύρο και λεοπάρ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στη συλλογή, που έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας και που ονειρευόμαστε να φορέσουμε με αέρινα φορέματα, ή αυστηρά σέξι σύνολα. Μεταλλικές λάμψεις και αντικατοπτρισμοί δημιουργούνται μέσα από τα χρυσά, ροζ χρυσά και ασημί φινιρίσματα των μοντέλων Devilles και Blush, ενώ το bamboo, οι γεωμετρικές κοτσίδες και τα τρισδιάστατα κεντήματα αποδεικνύουν με τον πιο luxurious τρόπο την μοναδικότητα των handmade υποδημάτων.

dukas ss15 intro1 82c42

Από τη συλλογή ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα τα βελουτέ "Smoothies", που μας θύμισαν αμέσως τις καλοκαιρινές μας διακοπές, σε φρουτώδεις υφές και σε αποχρώσεις του lime και του ροζ, αλλά και τα chic τακούνια από αληθινό πύθωνα με επικάλυψη πούδρας, τα οποία δίνουν σε κάθε look την απαραίτητη κομψότητα που χρειάζεται. Το καλοκαίρι δεν αργεί και οι animal print ψάθες που δημιούργησε ο σχεδιαστής, ανάμεσα στα υπόλοιπα παπούτσια της συλλογής, είναι η ιδανικότερη επιλογή για να υποδεχτούμε τις ζεστές μέρες με διάθεση φρεσκάδας, σε μια φωτεινή, διασκεδαστική και funky ατμόσφαιρα!