Queen Tips: Πώς να επιλέξετε το σωστό αθλητικό παπούτσι

Queen Tips: Πώς να επιλέξετε το σωστό αθλητικό παπούτσι

Plus: Κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε το ιδανικό sneaker για εσένα που λατρεύεις την άσκηση!

Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι δύο από τις βασικότερες μορφές άθλησης, που μπορεί, όμως, να αποβούν καταστροφικές, αν δε χρησιμοποιείται ο σωστός εξοπλισμός. Εννοούμε, φυσικά, τα αθλητικά παπούτσια, τα οποία πρέπει να επιλέγονται με βάση ορισμένα κριτήρια.

Η σταθερότητα που πρέπει να σου παρέχει ένα αθλητικό παπούτσι είναι βασικό στοιχείο για να ανταπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσεις, ακόμη και στην πιο απαιτητική προπόνηση. Έπειτα, η δυνατότητα του να νιώθεις το παπούτσι ως προέκταση του ποδιού σου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός κατάλληλου running shoe. Τέλος, η αντικραδασμικότητα και η ευελιξία είναι ίσως οι κορυφαίοι παράγοντες, που καθορίζουν την επιλογή παπουτσιού, καθώς, με ένα sneaker που έχει τις συγκεκριμένες προδιαγραφές, αποτρέπονται οι τραυματισμοί σε όλες τις πιθανές συνθήκες άθλησης.

Το Queen.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε για σένα το παπούτσι που πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το νέο αθλητικό παπούτσι της Reebok, ZPump Fusion, αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο:


1. Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

ZPump3 f7e76


2. Fusion Sleeve Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.
3. Εξωτερική σόλα ZRATED Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 10 Μαρτίου.


Μάθε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ: reebok-zpump-fusion.gr