Olivia Palermo: 5+1 συμβουλές μόδας από το street style icon

Olivia Palermo: 5+1 συμβουλές μόδας από το street style icon

Plus: Ποιο είναι το χειρότερο fashion faux pas για την ίδια;

Η Olivia Palermo, είναι μια από τις πιο fashionable γυναίκες του πλανήτη και αυτό το αποδεικνύουν οι πάντα άψογες εμφανίσεις της, ανεξάρτητα από το ποια είναι η περίσταση. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Glamour πριν από λίγο καιρό και αποκάλυψε μερικά από τα μεγαλύτερα μυστικά του στυλ της! Δείτε τα παρακάτω:

1. Φόρεσε χρώμα όταν έχει κακό καιρό. "Πάντα λέω ότι πρέπει να φοράς λίγο παραπάνω χρώμα το χειμώνα, φόρεσε τα βασικά, κάνε layering και πειραματίσου. Για το καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ωραίο φόρεμα", συμβουλεύει η Olivia.

2. Ντύσου για σένα, όχι για το σύντροφό σου. Ρώτησε τη συμβουλή του, αλλλά να είσαι προετοιμασμένη να την αγνοήσεις.

3. Να αναζητάς έμπνευση για το στυλ σου από τα πάντα και από παντού. "Μπορείς να εμπνευστείς από το οτιδήποτε!", αναφέρει η ίδια.

4. Αν δε νιώθεις αυτοπεποίθηση, προσποιήσου. "Φόρεσε κάτι που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα, ανεξάρτητα από τα trends και αφιέρωσε χρόνο στο μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Η αυτοπεποίθηση είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, οπότε να λες συνέχεια στον εαυτό σου πόσο σπουδαία είσαι".

main.original.585x0 2 3bfa8

5. Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα ξοδεύεις για το ντύσιμό σου. Το street style icon δηλώνει πως λατρεύει να φορά ρούχα από high street αλυσίδες καταστημάτων.

6. Τα σωστά αξεσουάρ είναι το κλειδί για ένα ωραίο outfit. "Δεν υπάρχουν κανόνες στα αξεσουάρ", λέει η Olivia και γι' αυτό αποτελούν πάντα βασικό κομμάτι του στυλ της.

Όσο για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμό τους; "Το μεγαλύτερο fashion faux pas, είναι όταν βλέπω πως οι γυναίκες δε φορούν σωστές γραμμές για τη σιλουέτα τους. Λίγες μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά σε ένα ρούχο".

Διαβάστε ακόμα

Λευκό πουκάμισο: Πώς συνδυάζουν οι celebrities το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας;

Οδηγός αγοράς: 7+1 καπαρντίνες για να υποδεχτείς την άνοιξη

fashiondiaries247.blogspot.com