Queen.gr x Fashion Bloggers: Δοκιμάσαμε πρώτες τη συλλογή Conscious Exclusive της H&M!

Queen.gr x Fashion Bloggers: Δοκιμάσαμε πρώτες τη συλλογή Conscious Exclusive της H&M!

Η συντακτική ομάδα του Queen και οι αγαπημένες μας fashionistas σε ρόλο μοντέλων!

Όταν είδαμε για πρώτη φορά την καμπάνια της σειράς Conscious Exclusive της H&M με κεντρικό πρόσωπο την Olivia Wilde, τα περισσότερα κομμάτια της eco-friendly συλλογής μπήκαν αμέσως στη wishlist μας για τη νέα σεζόν. Αέρινα φορέματα με ρομαντικό αέρα, structured κοστούμια, ολόσωμες φόρμες και κομψά σύνολα με επιρροές από την παγκόσμια κουλτούρα, είναι όλα όσα είδαμε στη νέα συλλογή του high-street brand.


Οι Queenettes, μαζί με τις fashion bloggers δοκιμάσαμε πρώτες τη συλλογή και εντυπωσιαστήκαμε από την ποιότητα και το άψογο στυλ των ρούχων και ακόμη περισσότερο από το γεγονός πως όλα τα κομμάτια της είναι κατασκευασμένα από πιο αειφόρα υλικά και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Λατρέψαμε την urban chic αύρα που έφεραν στο στυλ μας τα ξεχωριστά, χειροποίητα σχέδια της Conscious Exclusive, καθώς και τη μοναδική κομψότητα του κάθε κομματιού. Φορέσαμε δημιουργίες που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, με έμφαση στις λεπτομέρειες, από το γιαπωνέζικο ντραπάρισμα, μέχρι τα αφρικανικά διακοσμητικά στοιχεία, ή ακόμη και τις ανακυκλωμένες πούλιες και χάντρες που κοσμούν ρούχα, τα οποία σίγουρα θα επιλέξουμε για πιο ξεχωριστές εμφανίσεις. Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που ολοκλήρωσαν τα looks μας κινούνται επίσης στη λογική της αειφορίας, αφού για τα σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα χρησιμοποιείται μαύριο βιολογικό δέρμα, ενώ τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο μέταλλο και πούλιες.


Δείτε στην παραπάνω gallery όλη την "Conscious Exclusive" εμπειρία μας!

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 200 καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως από τις 16 Απριλίου, καθώς και online. Στην Ελλάδα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Ερμού 54, Αθήνα και Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη.

Θέλετε να είστε και εσείς από τις πρώτες που θα τη δοκιμάσουν? Πατήστε εδώ και δηλώστε συμμετοχή!

Fashion Bloggers:

Γαλύφα Έλενα & Γαλύφα Άντζυ(www.coolurstyle.com),

Δράκου Αλεξάνδρα(www.muserebelle.com),

Κουβέλη Ξένη(www.stylelove.gr),

Μακροπούλου Στεφανία(www.nfsale.gr),

Μέτση Φιλιώ(www.allyouneedisstyle.com),

Στασινού Κλειώ(www.themuseandtheladybug.gr)