Neutrals: 5 λόγοι που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου τις ουδέτερες αποχρώσεις

Neutrals: 5 λόγοι που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου τις ουδέτερες αποχρώσεις

Πώς θα καταφέρεις να είσαι κομψή σε κάθε σου εμφάνιση, φορώντας χρώματα της neutral παλέτας

Τα ουδέτερα χρώματα είναι μια τάση που κυριαρχεί σχεδόν σε κάθε σεζόν στα défilés των μεγάλων οίκων, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα style basics της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αν λοιπόν δε "συμπαθείς" αυτές τις αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη! Παρακάτω θα δεις 4+1 λόγους που σου εξηγούν γιατί πρέπει να εντάξεις τα neutrals στο στυλ σου τώρα:

1. Προφανές. Ταιριάζουν με τα πάντα. Μπορείς να φορέσεις το μπεζ, το γκρι, το λευκό και όλα τα άλλα παρόμοια χρώματα με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου.

d1cc3b39a9f9d0ac6b3af5a235de5401 0646f

2. Ένα look με neutral κομμάτια δεν είναι ποτέ βαρετό. Αν δε μας πιστεύεις, σκέψου μόνο πόσο εντυπωσιακό είναι ένα total white ντύσιμο.

3. Είναι αναμφισβήτητα ό,τι πιο chic μπορείς να επιλέξεις. Plus: Δε χρειάζεται να ανησυχείς μήπως το παρακάνεις με τα αξεσουάρ σου.

731d77685370c2957ca17cc230868535 3acca

4. Αρμόζουν σε κάθε περίσταση(οκ, ίσως εκτός από το να φορέσεις λευκό φόρεμα σε γάμο-αν δεν είσαι η νύφη). Τα ρούχα σε ουδέτερα χρώματα είναι κατάλληλα τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

5. Οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι ιδανικές για να κάνεις layering, χωρίς να φοβάσαι ότι το outfit που επέλεξες δεν κολακεύει τη σιλουέτα σου.

Διαβάστε ακόμα

Τα must-have κομμάτια της πασχαλινής σου βαλίτσας!

Queen Shopping: Αυτά τα 4 κομμάτια κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες

fashiondiaries247.blogspot.com