Queen Loves: Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας παπούτσια για την Άνοιξη!

Queen Loves: Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας παπούτσια για την Άνοιξη!

Η νέα συλλογή Taylor Swift for Keds έχει fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα

Η Taylor Swift είναι μία από τις πιο καλοντυμένες celebrities της showbiz κι έτσι, όταν μάθαμε πως συνεργάστηκε με το γνωστό shoe brand KEDS, για να λανσάρει μια δική της συλλογή, περιμέναμε να δούμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα. Η σταρ εμπνεύστηκε από το δικό της, μοναδικό στυλ και δημιούργησε κομμάτια που θα συνοδέψουν όλες μας τις εμφανίσεις και θα δώσουν στο στυλ μας άνεση και έναν αέρα ανεμελιάς.

WF52214 9f3cf

Floral και funky μοτίβα που μας θυμίζουν τα 60’s, στα πιο hot χρώματα της άνοιξης, είναι όλα όσα είδαμε στη συλλογή της Taylor Swift for Keds και όλα όσα θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες! Συνδύασέ τα με skinny ή boyfriends jeans και t-shirt για το απόλυτο urban chic look, ή με girly φορέματα, ψηλόμεσα σορτς και φούστες, για να μιμηθείς το στυλ της pop star, Taylor.

WF52380 e3ea5


Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο ουδέτερο, πιο διαχρονικό κι ευκολοφόρετο, τα all-time-classic Champion της KEDS, σε λευκό και navy blue θα γίνουν τα παπούτσια που θα φοράς μια ζωή. Θα τα φορέσεις με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου και σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα σου ζευγάρια παπούτσια για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα νησιά!

collage dab80

Όπως και να έχει, όποιο κι αν είναι το δικό σου προσωπικό στυλ, αυτά τα παπούτσια σίγουρα θα αποτελέσουν κομμάτι-κλειδί στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, δίνοντας στο στυλ σου την ανανέωση που του χρειάζεται. Εμείς τα έχουμε ήδη λατρέψει!


Για περισσότερη μόδα, επισκεφθείτε τη σελίδα του brand KEDS στο Facebook, στο https://www.facebook.com/KedsGreece