Πιο αδύνατη σε 1': Μάθε τα 7 στιλιστικά τρικ που ξέρουν οι σταρ του Hollywood

Πιο αδύνατη σε 1': Μάθε τα 7 στιλιστικά τρικ που ξέρουν οι σταρ του Hollywood

Δεν έχουν όλες οι celebrities τέλειες αναλογίες - απλώς έχουν το σωστό στυλίστα!

Οι πιο καλοντυμένες σταρ του Hollywood γνωρίζουν τα πιο χρήσιμα μυστικά για να δείχνουν πάντα άψογες στο κόκκινο χαλί, τις επίσημες και ανεπίσημες εμφανίσεις τους γι' αυτό και συνήθως μας χαρίζουν looks που θα ζήλευε ακόμη και η πιο απαιτητική fashionista. Το κυριότερο όμως πράγμα για τις περισσότερες είναι όχι μόνο το να δείχνουν stylish, αλλά και να φορούν ρούχα που κολακεύουν τη σιλουέτα τους.

Ήρθε η στιγμή να μάθεις κι εσύ όσα γνωρίζουν οι stars! Δες παρακάτω 6+1 tips που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που επέλεγες τα outfits σου μέχρι σήμερα και που θα σε δείχνουν πιο αδύνατη από ποτέ:

1. Δέσε τη ζώνη σου. Το έχουμε πει πολλές φορές, όμως το να φορέσεις μια λεπτή ζώνη συγκεκριμένα πάνω από ένα σακάκι, θα τονίσει τη μέση σου και θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου.

2. Δοκίμασε τις ψηλόμεσες παντελόνες. Αυτό το στυλ παντελονιού ταιριάζει στις περισσότερες σιλουέτες και καλύπτει τις ατέλειές σου με τον πιο έξυπνο τρόπο, αφού πέφτει αέρινα πάνω στο σώμα.

41806423712f1b950230eb9abcf1640a bb04f

3. Ο συνδυασμός navy blue με μαύρο είναι το νέο total black. Μάλιστα, οι οίκοι Calvin Klein & The Row συμπεριέλαβαν αυτό το look στις ανοιξιάτικες συλλογές τους για το 2015.

4. Ρίγες. Οι κάθετες - όχι οι οριζόντιες ρίγες, δίνουν την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλόλιγνης σιλουέτας.

5. Φόρεσε ψηλοτάκουνα παπούτσια σε nude αποχρώσεις. Κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα και πιο μακριά και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα που έχεις στη ντουλάπα σου.

317b7553c5eee4928ca9923c94a59ea7 89fbb

6. Monochrome: Τα outfits που κινούνται σε μία χρωματική παλέτα, είναι αρκετά κολακευτικά για τους περισσότερους σωματότυπους. Tip: Προτίμησε ουδέτερα χρώματα για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

7. Φορέματα σε Α γραμμή(προϋπόθεση να είναι loose εφαρμογή). Αναδεικνύει όλα τα σωστά σημεία και δίνει στο στυλ σου ένα feminine touch.

Διαβάστε ακόμα

Rihanna: Όλα τα outfits που επέλεξε για τις εξωτικές της διακοπές στη Χαβάη

Gisele Bündchen: Οι καλύτερες εμφανίσεις της στην πασαρέλα

fashiondiaries247.blogspot.com