Shop the Trend: Τα sneakers με prints είναι η απόλυτη τάση της νέας σεζόν

Shop the Trend: Τα sneakers με prints είναι η απόλυτη τάση της νέας σεζόν

Κι εμείς σε βοηθάμε να επιλέξεις τα κατάλληλα!

Τα sneakers έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του γυναικείου στυλ, αφού κυριαρχούν σχεδόν σε όλες τις daytime αλλά και σε μερικές βραδινές εμφανίσεις μας, χαρίζοντάς μια playful & cool νότα σε όλα μας τα σύνολα. Λίγο καιρό μετά τις εβδομάδες μόδας, όπου τα street style icons δεν αποχωρίστηκαν τα αγαπημένα τους αθλητικά παπούτσια, τα prints στα sneakers κυριαρχούν στα shoe trends της άνοιξης και το Queen.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Αγάπη στις κλασικές αξίες

1 5062d

Για σένα που λατρεύεις το διαχρονικό στυλ τα Keds Champion σε ουδέτερα χρώματα, όπως το navyblue και το λευκό είναι ευκολοφόρετα και ιδανικά για stylish καθημερινές εμφανίσεις.

Queen Tip: Φόρεσέ τα με denim φόρεμα, για ένα chic σύνολο!

Alternative επιλογές για την trendsetter

2 3d459



Πουά, λεοπάρ και παιχνιδιάρικα prints έρχονται να δώσουν στο ντύσιμό σου μια ξεχωριστή πινελιά, και τα Keds γίνονται το statement κομμάτι του look σου.

collage ee0fa

Όπως και να έχει, όποιο κι αν είναι το δικό σου προσωπικό στυλ, αυτά τα παπούτσια σίγουρα θα αποτελέσουν κομμάτι-κλειδί στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, δίνοντας στο στυλ σου την ανανέωση που του χρειάζεται.

QueenTip: Φόρεσέ τα με τα mini φορέματά σου, για να δώσεις στο outfit σου νεανικό αέρα!

Για περισσότερη μόδα, επισκεφθείτε τη σελίδα του brandKEDS στο Facebook, στο https://www.facebook.com/KedsGreece