Αυτό είναι το καλοκαιρινό ρούχο που κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα!

Αυτό είναι το καλοκαιρινό ρούχο που κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα!

Το δοκιμάσαμε και σου αποκαλύπτουμε το μυστικό!

Όλες μας γνωρίζουμε ότι η υγιεινή διατροφή και η συχνή άσκηση είναι τα "κλειδιά" για απώλεια βάρους, όμως κάποιες φορές, όταν οι γευστικοί πειρασμοί είναι πολλοί, ακόμη και οι πιο πειθαρχημένες από εμάς δεν μπορούν να αντισταθούν. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το πιο ελαφρύ ντύσιμο, αποκαλύπτει όλο και περισσότερα από την σιλουέτα μας. Ποιο είναι εκείνο το κομμάτι που κολακεύει περισσότερο τα γυναικεία πόδια;

Candice-Swanepoel Mother-Denim-01 28e73

Κι όμως: Είναι το ψηλόμεσο σορτσάκι! Αυτό το ρούχο κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και πιο λεπτά, ενώ ταυτόχρονα, αν έχει τη σωστή εφαρμογή καμουφλάρει τις ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς. Προσοχή: Επειδή η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σωματότυπο, η επιλογή του ιδανικού σορτς κρύβει ορισμένες παγίδες. Το ψηλόμεσο σορτς δε χρειάζεται να είναι "καυτό" για να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη κι ένα πιο φαρδύ, με μεγαλύτερο μήκος ρούχο, δίνει την ψευδαίσθηση ενός πιο καλοσχηματισμένου σώματος, ενώ ταυτόχρονα τονίζει τη θηλυκότητά σου, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες σου.

Queen Tip: Δώσε βάση στη σωστή εφαρμογή, αλλά και σε ένα ύφασμα που στρώνει καλά πάνω στο σώμα σου. Αν το συνδυάσεις και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ή πλατφόρμες, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό! Θα μας ευγνωμονείς!

Διαβάστε ακόμα

Follow the Trend: Σαφάρι στην πόλη