Follow the Trend: Η επιστροφή της ρίγας

Follow the Trend: Η επιστροφή της ρίγας

Κάθε εβδομάδα η fashion & η beauty editor του Queen.gr σου δείχνουν πώς θα υιοθετήσεις τα νέα trends!

Τι θα έλεγες αν σε βοηθούσαμε να επιλέξεις το κατάλληλο outfit, σύμφωνα με τις πιο hot τάσεις της μόδας, αλλά μαζί με αυτό και τα κατάλληλα beauty trends & tips για να εντυπωσιάσεις;

Fashion meets Beauty: Κάθε εβδομάδα, το Queen.gr σου προτείνει ένα ολόκληρο σύνολο, εμπνευσμένο από μία τάση της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, και σου δείχνει ποιο είναι το ιδανικό beauty trend για ένα head-to-toe κομψό look!

This Week: Η επιστροφή της ρίγας

unnamed 111ac
  • Αμάνικο ριγέ φόρεμα με διπλή σειρά κουμπιών, Mango, 49,99€
  • Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί μεταλλιζέ απόχρωση, Nak, 149€
  • Clutch bag, Nak, 99€
  • Ασημένια σκουλαρίκια με κυβική ζιρκόνια, Pandora, 89€
11251559 873101412761897 1678365787 n 58fbc

Το πιο κομψό αλλά και safe χτένισμα για να αναδείξεις και να κάνεις ακόμη πιο σικάτη την εμφάνισή σου, δεν είναι άλλο από το ponytail. Πλήθος σχεδιαστών το προτείνουν για αυτή την Άνοιξη μεταξύ των οποίων και ο αγαπημένος οίκος Oscar de la Renta. Τα βήματα απλά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχεις ένα ultra chic αποτέλεσμα. Αφού ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου -αν θέλεις μπορείς και να τα ισιώσεις- τα πιάνεις σε μια αυστηρή κοτσίδα πίσω, στο ύψος περίπου των αυτιών και στερεώνεις με ένα λαστιχάκι. Σε αυτό το σημείο, ξεχώρισε μια μικρή τούφα από το ponytail και πέρασέ τη γύρω γύρω από το λαστιχάκι έως ότου να μη φαίνεται. Στο τέλος ψέκασε με λίγη λακ ή εφάρμοσε κάποιο gel για πιο σταθερό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα

Follow the Trend: Σαφάρι στην πόλη