Summer Style: Δες γιατί τα ουδέτερα χρώματα είναι το απόλυτο trend στα παπούτσια!

Summer Style: Δες γιατί τα ουδέτερα χρώματα είναι το απόλυτο trend στα παπούτσια!

Shop the trend: Τα it-shoes που θα συνοδέψουν κάθε σου outfit

Πόσες φορές έχεις καταλήξει να αλλάξεις ένα σύνολο, επειδή δεν ταίριαζε με τα παπούτσια σου; Η απάντηση είναι πολλές, γιατί το έχουμε κάνει κι εμείς και βρήκαμε τη λύση για να μη χρειαστεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο - παρέα με τα αγαπημένα μας Adam's Shoes.

Το φετινό καλοκαίρι προστάζει neutrals! Τα ουδέτερα χρώματα, τόσο στο ντύσιμο, όσο και στα παπούτσια, ήρθαν για να μείνουν και μας διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ. Διάλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα, όπως μπεζ, καφέ, ή ακόμη και μπεζ χρυσό και θα δεις ότι θα γίνει το αγαπημένο σου παπούτσι για όλη τη νέα σεζόν.

Ιδανικός συνδυασμός αποτελεί το πιο απλό outfit, λευκό πουκάμισο, τζιν σε χαλαρή γραμμή και πλατφόρμες, ενώ ένας λίγο πιο θηλυκός και ρομαντικός συνδυασμός, είναι να φορέσεις τις πλατφόρμες σου με ένα μίνι floral φόρεμα.

Το Queen.gr έκανε έρευνα αγοράς και στα Adam’s Shoes εντοπίσαμε τρία διαφορετικά stylish ζευγάρια πλατφόρμες σε neutral απόχρωση, για να διαλέξεις αυτές που ταιριάζουν στο δικό σου, προσωπικό στυλ. Δες τα στην παραπάνω gallery και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο!

Διαβάστε ακόμα

Αυτό είναι το παπούτσι που θα συνοδέψει όλα τα καλοκαιρινά σου looks!