Αποκλειστικό! Ο γοητευτικός David Gandy μιλά για τη νέα του συλλογή, Autograph for M&S

Αποκλειστικό! Ο γοητευτικός David Gandy μιλά για τη νέα του συλλογή, Autograph for M&S

Μετά την προηγούμενη, επιτυχημένη συνεργασία του με το γνωστό brand, ο Gandy λανσάρει νέα συλλογή μαγιό

David Gandy Swimwear- Q&A’s

DAVID GANDY FOR AUTOGRAPH SWIM 2 e4d14

1. Αυτήν την περίοδο συνεργάζεσαι με τα M&S σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά εσωρούχων και loungewear. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να διευρύνεις τη σειρά και στα μαγιό;
Η προσθήκη μαγιό στη σειρά αυτή φάνηκε να είναι η φυσική εξέλιξη. Υπάρχουν πολλές υπέροχες βερμούδες στην αγορά, αλλά είναι συχνά ακριβές. Στόχος μου ήταν να πετύχουμε το ίδιο με τη σειρά εσωρούχων, να δημιουργήσουμε άριστης ποιότητας προϊόντα, με έξυπνη τεχνολογία και όμορφο σχεδιασμό και όλα αυτά με προσιτή τιμή.


2. Ποιες είναι οι αγαπημένες σας λεπτομέρειες από τη συλλογή;
Πηγή έμπνευσης για τη σειρά μαγιό στάθηκαν οι εικόνες των Paul Newman και Robert Redford. Και οι δύο φορούσαν αυτές τις πολύ απλές, όμορφα φτιαγμένες βερμούδες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες της παλιάς σχολής και ήθελα πολύ να μεταφέρω αυτή την αίσθηση στο παρόν και να δημιουργήσω μια βερμούδα που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες του σημερινού άνδρα, να μπορεί να φορεθεί τόσο ως μαγιό όσο και ως καθημερινή, καλοκαιρινή βερμούδα. Έχουν συμπεριληφθεί λεπτομέρειες, όπως πλαϊνές προσαρμογές, κουμπιά, διπλές τσέπες και τσέπες για νομίσματα. Όπως και με τη σειρά εσωρούχων, το branding είναι διακριτικό με το houndstooth μοτίβο, στο εσωτερικό του κουμπώματος.

David Gandy for Autograph Swim Shorts Houndstooth e12a2

3. Ποιες είναι οι τεχνικές προδιαγραφές των υφασμάτων ή της παραγωγής που κάνουν αυτές τις βερμούδες να ξεχωρίζουν;
Είμαι τυχερός – Τα M&S διαθέτουν μερικά από τα πιο εξελιγμένα υλικά και την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μου παρείχαν ακριβώς αυτό που ήθελα: να υπάρχει η δυνατότητα να φορεθεί η βερμούδα μέσα και έξω από την πισίνα, και επομένως να στεγνώνει γρήγορα. Κάθε βερμούδα έχει μια αδιάβροχη τσάντα, για τον άνδρα που μετά από το κολύμπι θέλει να αλλάξει.


4. Πόσες επιλογές υπάρχουν στη σειρά και ποιες είναι αυτές;
Τα χρώματα ήταν πολύ σημαντικά. Ήθελα μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων – κάποια κλασσικά και κάποια πιο ανοιχτά, ζωηρά χρώματα για το καλοκαίρι, οκτώ συνολικά χρώματα με 2 online αποκλειστικότητες. Υπάρχει το houndstooth print που είναι και η υπογραφή της σειράς, μαύρο, σκούρο μπλε, ρουά, γαλάζιο, κόκκινο, πορτοκαλί και θαλασσί.


5. Ποιο είναι το αγαπημένο σου και γιατί;
Το houndstooth print είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα παραδοσιακό μοτίβο ραπτικής το οποίο δεν το έχω ξαναδεί σε βερμούδα κολύμβησης, με κομψό και μοναδικό στιλ. Και τα άλλα χρώματα με εξέπληξαν. Συνήθως δε θα φορούσα πολύ κόκκινο ή πορτοκαλί, αλλά οι τόνοι που δημιουργήσαμε, ενώ είναι ζωντανοί, είναι ταυτόχρονα διακριτικοί και φαίνονται υπέροχοι.

David Gandy for Autograph Swim Shorts Blue 36b1e


6. Τι τύποι ανδρών πιστεύεις θα τα φορέσουν;
Δε φαντάζομαι έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα να φοράει αυτά τα μαγιό. Ελπίζω ότι οι περισσότεροι άνδρες που εκτιμούν την τέλεια εφαρμογή, την υψηλή ποιότητα και τις μοναδικές λεπτομέρειες, θα τα επιλέξουν. Η ποικιλία χρωμάτων προσφέρει επιλογές για κάθε περίσταση, είτε αναζητάς κάτι κομψό όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε, είτε κάτι πιο ζωηρό, όπως τα υπόλοιπα χρώματα.

David Gandy for Autograph Swim Short Bag ae50b


7. Αν θα μπορούσατε να τα φορέσετε οπουδήποτε στον κόσμο, που θα ήταν αυτό και γιατί;
Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να φορεθούν οπουδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – σε μια πισίνα, σε ένα σκάφος, σε μία παραλία ή ψωνίζοντας σε κάποιο νησί κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ας ελπίσουμε, ότι έχουμε δημιουργήσει αρκετά χρώματα σε μια τιμή που οι άνδρες θα μπορούν να αγοράσουν αρκετές βερμούδες μαγιό, ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις τους.

David Gandy for Autograph Swim Shorts Navy 255b6


8. Που βρίσκεται η αγαπημένη σας πισίνα στον κόσμο και γιατί;
Υπάρχει μια πισίνα στο Post Ranch Inn στην Καλιφόρνια που κοιτάζει προς τον Ειρηνικό, που είναι ο παράδεισος επί της γης, αν και το να παίζω με τις ανιψιές και τους ανιψιούς μου στην πισίνα τους στην Ισπανία είναι πολύ πιο διασκεδαστικό.