Cromia: Αυτές είναι οι it-bags του φετινού καλοκαιριού!

Cromia: Αυτές είναι οι it-bags του φετινού καλοκαιριού!

Θα τις λατρέψεις!

Ο χειμώνας έφυγε και το καλοκαίρι απαιτεί, χρώμα, μοδάτα αξεσουάρ και ανεβασμένη διάθεση! Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια νέα τσάντα για να κυλήσει με στυλ η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου;


Στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι της CROMIA, υπάρχουν όλα όσα αναζητά κάθε γυναίκα και μέσα στις 30 διαφορετικές σειρές της νέας συλλογής, σίγουρα θα βρεις τη νέα σου it-bag.
Εμπνευσμένη από τη θηλυκότητα και τη vintage αισθητική της Rita Hayworth, η Gilda είναι μια τσάντα που θυμίζει τη δόξα του παλιού Hollywood
Η “Gilda” είναι μια τσάντα με προσωπικότητα, για εκείνες που ψάχνουν αξεσουάρ με vintage πινελιές, η “Star” δίνει χολιγουντιανό αέρα σε κάθε σου look, οι Saba & Bahia είναι ιδανικές για chic εμφανίσεις, ενώ η σειρά “Joe”, είναι μια πιο loose πρόταση, που προσφέρει άνεση, αλλά και πρακτικότητα.
Τέλος, τα clutches, αλλά και οι τσάντες ώμου της συλλογής, κλέβουν την παράσταση και γίνονται τα αγαπημένα μας αξεσουάρ για τις βραδινές μας εξόδους και τις σημαντικές μας στιγμές.


Όλα αυτά, υπάρχουν σε μια παλέτα φωτεινών και ζωντανών χρωμάτων, από το απόλυτο λευκό και τα ρομαντικά pastels, μέχρι τα έντονα φούξια, μπλε, κόκκινο και πορτοκαλί και έρχονται να μας χαρίσουν μια δόση θετικής ενέργειας και φέτος το καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε Like στο www.facebook.com/CromiaGreece