«Mirimal» by Xanthopoulos: Πολύτιμοι λίθοι αποκτούν τη μοντέρνα έκφρασή τους!

«Mirimal» by Xanthopoulos: Πολύτιμοι λίθοι αποκτούν τη μοντέρνα έκφρασή τους!

Άφθονη δημιουργικότητα, επιλεγμένα μέταλλα και πολύτιμοι λίθοι, δουλεμένα πολλές ώρες στο χέρι από τεχνίτες κοσμήματος, συνθέτουν τη νέα σειρά κοσμημάτων Mirimal του κοσμηματοπωλείου Ξανθόπουλος. Πηγή έμπνευσης για το όνομα της σειράς Mirimal, αποτέλεσε η σύνθεση του μικρού ονόματος της δημιουργού, Μιρέλλας Αλεξίου, μαζί με τον minimal χαρακτήρα της σειράς. Οι καθαρές και ίσιες γραμμές, αλλά και οι έντονες γωνίες προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις πολύτιμες πέτρες.

Η νεαρά και ταλαντούχα Μιρέλλα Αλεξίου, τέταρτης γενιάς απόγονος της οικογένειας Ξανθοπούλου, από πολύ μικρή ηλικία επισκεπτόταν το κοσμηματοπωλείο του παππού της, Διομήδη Ξανθόπουλου, στην οδό Βουκουρεστίου. Κατά τις επισκέψεις της, άφηνε το μυαλό της να ταξιδεύει ανάμεσα στους πολύτιμους λίθους και το χρυσό. Έτσι και σήμερα για τη δημιουργία της δικής της χειροποίητης σειράς εμπνέεται από οτιδήποτε μπορεί να της κεντρίσει το ενδιαφέρον και με πολλή φαντασία, δίνει ψυχή σε διαλεκτά υλικά. Η φαντασία, σύμφωνα με τη Μιρέλλα, είναι αυτή που κάνει ένα κόσμημα να ξεχωρίζει. «Η δημιουργικότητα δίνει αξία σε μια πέτρα και ένα κομμάτι μέταλλο», συμπληρώνει.

IMG 3137 a8f8f
IMG 9886 af17c

Τα κοσμήματα "Mirimal" by Xanthopoulos είναι χειροποίητα και χαρακτηρίζονται από τη μοντέρνα αισθητική τους. Η σειρά δημιουργείται από χρυσό 18 καρατίων, με πολύτιμες πέτρες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, όπως πολύχρωμα μπριγιάν, ζαφείρια, τσαβορίτες κ.α. αλλά και πέρλες, κοράλια και τιρκούαζ δίνουν μια ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα νότα στην αισθητική της.

Η σειρά Mirimal, αποτελεί μία διαφορετική έκφανση του κοσμηματοπωλείου Ξανθόπουλος. Πρόκειται για μία προσιτή σειρά κοσμημάτων με μεγάλη γκάμα σχεδίων και δημιουργήθηκε να προστεθεί στην κλασική σειρά κοσμημάτων, για τα οποία φημίζεται ο Ξανθόπουλος, περισσότερο από 125 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες: Xanthopoulos Jewellery
Βουκουρεστίου 4, Αθήνα | τηλ. 210 32 28 103

https://www.facebook.com/mirimaljewelry

https://instagram.com/mirimal_jewelry/