Celebrity Style: Βρήκαμε τα αγαπημένα μαγιό των stars!

Celebrity Style: Βρήκαμε τα αγαπημένα μαγιό των stars!

Τα μαγιό που λατρεύουν οι Beyonce, Shakira και Alessandra Ambrosio!

Ζωηρά χρώματα, fun μοτίβα και ξεχωριστά σχέδια, είναι τα στοιχεία που λατρεύουν οι celebrities στα μαγιό της Luli Fama. Ανάμεσα στις διάσημες που δεν τα αποχωρίζονται και τα επιλέγουν για τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην παραλία, βρίσκονται οι Beyonce, Rosie Huntington-Whiteley, Izabel Goulart, Shakira και Kourtney Kardashian και μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε το λόγο!


Η σχεδιάστρια Luli Hanimian, γεννήθηκε στην Κούβα και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, κάτι που της έδωσε μια μεγάλη γεύση από τη beach κουλτούρα και την ώθησε να ασχοληθεί με τη μόδα. Μαζί με τον αδελφό της, Augusto Hanimian, δημιουργούν εδώ και μερικά χρόνια υπέροχα μαγιό, κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών stars. Ελαφριά υφάσματα ενισχύονται με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και προσαρμόζονται σε σχέδια που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, σε μαγιό που σε κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζεις.

luli-fama b1e34


Απόδειξη; Οι φωτογραφίες των celebrities με μαγιό Luli Fama, που θα δεις στην παραπάνω gallery, αλλά και το παρακάτω catwalk βίντεο με τα μαγιό της φετινής συλλογής!


Βρες τη συλλογή Luli Fama στο eshop www.palmers.gr και σε όλα τα καταστήματα Palmers.