Το μυστικό της Rosie Huntington-Whiteley για να δείχνεις σέξι με το boyfriend τζιν σου

Το μυστικό της Rosie Huntington-Whiteley για να δείχνεις σέξι με το boyfriend τζιν σου

Το supermodel αποκάλυψε το δικό της στιλιστικό μυστικό

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι από εκείνες τις γυναίκες(εντάξει, όχι γυναίκες, supermodels) που ό,τι κι αν φορέσει, δείχνει πάντα super sexy και εντυπωσιακή. Είτε βλέπουμε φωτογραφίες της από κάποια επίσημη εκδήλωση, ή από τις πρωινές εξόδους της, η ίδια είναι πάντα ανεπιτήδευτα κομψή και μας κάνει να ζηλεύουμε το laid-back στυλ της. Τι συμβουλή, λοιπόν, έχει να μας δώσει, για να φοράμε με σέξι τρόπο, το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, το boyfriend τζιν;

Το μοντέλο δήλωσε στο Glamour, πως τα boyfriend jeans είναι από τα αγαπημένα της καθημερινά κομμάτια, όμως κάθε γυναίκα πρέπει πού και πού να αισθάνεται σέξι, όχι για κάποιον άλλον, αλλά για τον εαυτό της. Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Η Rosie έχει την απάντηση:

"Αν θέλεις να αρέσουν(τα boyfriend jeans) περισσότερο στους άνδρες, πράγμα, που, παρεπιπτόντως, θα έπρεπε να είναι η μικρότερη ανησυχία οποιασδήποτε γυναίκας, ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι δε θα σε κάνει ποτέ ν' αστοχήσεις", δήλωσε η ξανθιά καλλονή, ενώ ανέφερε πως συχνά γυρνά τα ρεβέρ στα τζιν της. Με αυτό τον τρόπο φαίνεται πιο πολύ και το παπούτσι, ενώ προσθέτει και παραπάνω πόντους στο πόδι.

10+1 ιδέες για να φορέσεις με στυλ το τζιν παντελόνι το Φθινόπωρο

0203-rosie-huntington-whiteley-jeans fa2 7e9fd
rosie-huntington-whiteley-boyfriend-jeans e51f1

Εσείς θα το δοκιμάσετε;