Δες 5 τρόπους για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Δες 5 τρόπους για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

5 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να φοράς χωρίς πόνο τα αγαπημένα σου παπούτσια!

Στις ταινίες, οι stylish γυναίκες που περπατούν στους κοσμοπολίτικους δρόμους του Παρισιού και του Μανχάταν, κάνουν τις βόλτες με ψηλοτάκουνα να μοιάζουν παιχνιδάκι. Αν όμως δεν παίζεις σε κάποια ταινία και θέλεις να φοράς συχνότερα τα σέξι high heels σου στην καθημερινότητά σου, υπάρχουν πέντε απλοί τρόποι για να το πετύχεις(χωρίς να έχεις ένα συνεργείο από βοηθούς να σε ακολουθεί για να σου δώσει τα φλατ σου):

1. Όσο κι αν μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, το σωστό pedicure παίζει ρόλο και μειώνει τον πόνο.

2. Πριν φορέσεις τα παπούτσια, βάλε στο εσωτερικό τους λίγο ταλκ. Απορροφά την υγρασία και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να αποκτήσεις φουσκάλες.

3. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, που σου φαίνεται βολικό από την αρχή. Μπορεί τα stilettos να μοιάζουν ονειρικά, όμως το πιθανότερο είναι πως θα σε πονέσουν πάρα πολύ.

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το μυστικό, για να φοράς με άνεση τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

4. Κάνε διαλείμματα! Όποτε έχεις την ευκαιρία μέσα στη μέρα, βγάλε για λίγο τα παπούτσια σου και τέντωσε τα πόδια σου, έτσι ώστε να ξεπιαστείς.

5. Αγόρασε μικρά πατάκια σιλικόνης, που τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Κρατούν το πόδι πιο σταθερό και αποροφούν τους κραδασμούς, κάνοντας το περπάτημά σου πολύ πιο άνετο!