Τα μυστικά των διασημότερων supermodels για να δείχνεις πάντα στιλάτη και κομψή

Τα μυστικά των διασημότερων supermodels για να δείχνεις πάντα στιλάτη και κομψή

Τι κάνουν και είναι πάντα τόσο εντυπωσιακές;

Μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα πάνω στην πασαρέλα και καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή και με το off-duty στυλ τους. Τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη σίγουρα ξέρουν να ντύνονται, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως δουλεύουν καθημερινά με τους καλύτερους στιλίστες που υπάρχουν στη βιομηχανία τη μόδας και το Queen σου αποκαλύπτει τα δικά τους, μικρά μυστικά, για να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου, χωρίς κόπο.

Από τη Rosie Huntington-Whiteley, ως τη Gigi Hadid, δες παρακάτω τα πιο σημαντικά στιλιστικά μυστικά των top models και... ξεκίνα να σημειώνεις!

  • Η Kendall Jenner επιλέγει συνήθως skinny jeans, αντί για φαρδιά παντελόνια, που αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της.
  • Η Rosie Huntington ολοκληρώνει ένα casual σύνολο με ένα εντυπωσιακό κομμάτι-κλειδί. Ένα bomber jacket, ένα σακάκι, ή μια τσάντα σε έντονο χρώμα, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στα outfits της.

Δες επίσης: Αυτές είναι οι 5 τάσεις που θα φορεθούν περισσότερο φέτος το χειμώνα!

  • Η Miranda Kerr δε φοβάται το color blocking: Ένα σύνολο σε έντονες αποχρώσεις την κάνει πάντα να ξεχωρίζει.
  • Η Gigi Hadid λατρεύει τα statement coats. Τα εντυπωσιακά παλτό δίνουν άλλη διάσταση στα καθημερινά της looks.

Διάβασε κι αυτό: Dormcore: Το νέο και πολύ εκκεντρικό trend που υιοθετούν οι διάσημοι

  • Και τέλος, η Karlie Kloss τολμά να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνά της, αντικαθιστώντας τα με sneakers. Ένα φόρεμα, ή μια σέξι φούστα, δείχνουν εντελώς διαφορετικά, όταν φορεθούν με αθλητικά παπούτσια!