Χειμώνας 2015: Δες το κομμάτι-κλειδί που θα κάνει κάθε σου σύνολο να μοιάζει πιο cool

Χειμώνας 2015: Δες το κομμάτι-κλειδί που θα κάνει κάθε σου σύνολο να μοιάζει πιο cool

Το μοναδικό fashion item που θα χρειαστείς για να δώσεις αέρα ανανέωσης σε όλα τα looks σου

Δε χρειάζεται να σου το πούμε εμείς, αλλά πάντοτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια κάνει τη διαφορά ακόμη και σε ένα αδιάφορο outfit. Τι χρειάζεσαι λοιπόν το χειμώνα για να δείχνεις πιο στιλάτη και κομψή, σε όλες σου τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Όχι, δε χρειάζεται να φορέσεις τα (θανατηφόρα)stiletto heels, μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά, ή ακόμη και εντελώς απλά, ankle boots! Με το αγαπημένο σου τζιν, με τη midi χειμωνιάτικη φούστα σου, ή με το boho μάξι φόρεμά σου, τα ankle boots, που μπορεί ήδη να έχεις στη ντουλάπα σου, είναι το τέλειο φθινοπωρινό "αξεσουάρ" που αυτόματα αναβαθμίζει κάθε σου σύνολο.

Δες 5 τρόπους για να φοράς τα ψηλοτάκουνά σου με άνεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Queen Tip: Επένδυσε σε ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, φρόντισε όμως να είναι άνετα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτείς αν θα υποφέρουν τα πόδια σου, όταν τα φορέσεις.

Αν πάλι είσαι από τις πιο τολμηρές, ένα ζευγάρι statement μποτάκια, σε βελούδο(που είναι το απόλυτο trend της σεζόν), ή με glitter, για μια πιο glamorous επιλογή, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Stay tuned γιατί το Queen ετοιμάζει μεγάλο αφιέρωμα με τα καλύτερα παπούτσια της σεζόν!