Πώς μπορείς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest σε 3 βήματα!

Πώς μπορείς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest σε 3 βήματα!

Η νέα χρονιά θα σε βρει πανέτοιμη για όλες τις στιλιστικές προκλήσεις

Λίγες μόλις μέρες μένουν για να αποχωριστείς το 2015 και το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες που έχεις ελεύθερο χρόνο είναι να οργανώσεις τη ντουλάπα σου - πίστεψέ μας, θα μας ευγνωμονείς. Καταρχάς, γιατί θα μπορέσεις να διαλέξεις με άνεση το σύνολό σου για το ρεβεγιόν, αλλά και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και κατά δεύτερον, γιατί η επιστροφή σου στη δουλειά θα φαντάζει πολύ ευκολότερη, αφού θα βλέπεις όλα τα outfits σου οργανωμένα και κρεμασμένα. Πώς μπορείς, λοιπόν, να μεταμορφώσεις τη ντουλάπα σου σε "όνειρο του Pinterest"; Αρκούν μόνο 3 βήματα για να τα καταφέρεις!

Δες επίσης: Πάρε βαθιά ανάσα και «ρίξε» μία κλεφτή ματιά στην ντουλάπα της Chiara Ferragni

Ξεκίνα από τα βασικά: Καθάρισε τον αποθηκευτικό χώρο που ήδη έχεις και ξεφορτώσου κάθε τι περιττό - ακόμη και τα ράφια που σε εμποδίζουν να κρεμάσεις τα παλτό σου.

Ώρα για γερό ξεκαθάρισμα: Φτιάξε "ομάδες" ρούχων και παπουτσιών. Χώρισέ τα, είτε ανά χρώμα, είτε ανά περίσταση(π.χ. πρωινά/βραδινά) και οργάνωσέ τα αναλόγως.

Τελευταίες πινελιές: Κάθε σωστή ντουλάπα, έχει μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει. Μικρά λαμπάκια, ένας νέος καθρέφτης, ή ακόμη και μια νέα ταπετσαρία, είναι τα στοιχεία που θα σου φτιάχνουν τη διάθεση, κάθε φορά που θα ντύνεσαι!

Έτοιμη!