Η Τέχνη του Layering: 20 ιδέες για να πετύχεις το απόλυτο trend στα αξεσουάρ

Η Τέχνη του Layering: 20 ιδέες για να πετύχεις το απόλυτο trend στα αξεσουάρ

Σήμερα μιλάμε για την πιο hot τάση στα κοσμήματα

Φέτος, τα oversized, statement κολιέ και τα εντυπωσιακά βραχιόλια έρχονται να αντικαταστήσουν πιο λεπτά, διακριτικά κοσμήματα, τα οποία θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμη πιο κομψή. Το "layering", το να φοράς, δηλαδή, περισσότερα από ένα από αυτά τα κοσμήματα, μαζί, είναι το μυστικό πίσω από τα ντελικάτα looks των fashionistas και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθεις κι εσύ τους τρόπους να το πετύχεις.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα 3 trends που πρέπει να αποχωριστούμε το 2016 σύμφωνα με την Kendall Jenner

Όσον αφορά τα κολιέ, μπορείς να συνδυάζεις παρόμοια μεταξύ τους κοσμήματα, τα οποία έχουν διαφορετικό μήκος αλυσίδας και να δημιουργήσεις τους δικούς σου, ενδιφέροντες συνδυασμούς.
Αν επιθυμείς ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα, φόρεσε μαζί δύο λεπτά κολιέ με ίδιο μήκος αλυσίδας, αλλά διαφορετικά μενταγιόν, ενώ αν θέλεις να το τολμήσεις, δοκίμασε να δημιουργήσεις το δικό σου "arm party", φορώντας πολλά βραχιόλια μαζί, ή συνδυάζοντας ένα statement κολιέ με μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα.

Το layering θέλει φαντασία! Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις πολλούς συνδυασμούς, μέχρι να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο και θα δεις ότι με αυτόν τον τρόπο, θα κάνεις κάθε σου look να μοιάζει πιο ενδιαφέρον.

Για περισσότερο layering-inspo, δες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για σένα στην παραπάνω gallery!