SS16: Το trend της νέας σεζόν ονομάζεται hair-choker και θα σου «λύσει» τα χέρια!

SS16: Το trend της νέας σεζόν ονομάζεται hair-choker και θα σου «λύσει» τα χέρια!

Η fashion editor του Queen σου δείχνει πώς να το υιοθετήσεις με κομψό τρόπο

Όχι, δεν πρόκειται για αστείο. Το hair-choker είναι πραγματικό trend κι έχει τη "σφραγίδα" μεγάλων και καταξιωμένων οίκων μόδας -ανάμεσά τους οι Dior, Mary Katrantzou και Christopher Kane.

Πριν από λίγο καιρό μιλήσαμε για το hair tuck και τώρα, η νέα fashion/beauty τάση θέλει τα μαλλιά σου δεμένα στο choker σου!

katrantzou b7117

Mary Katrantzou, SS16

Δες επίσης: Logomania: Το αγαπημένο trend από τα 90's επιστρέφει δυναμικά!

Το hair-choker είναι ίσως η αντίστοιχη ανοιξιάτικη τάση του hair tuck(γιατί προφανώς και δεν μπορούμε να φορέσουμε ζιβάγκο την άνοιξη και το καλοκαίρι) και η Gigi Hadid ήταν μια από τις πρώτες stars που τόλμησε να υιοθετήσει την τάση, σε πρόσφατη εμφάνισή της.

how to try the choker top trend for 38 1580896 1449094053.640x0c 957c2

Εμείς θα το τολμήσουμε;

Ναι, αλλά όχι έτσι. Μοιάζει αρκετά chic να έχεις τα μαλλιά σου μέσα από το πουλόβερ σου, το χειμώνα, όμως είναι αρκετά επιτηδευμένο να προσπαθήσεις να χωρέσεις την κοτσίδα σου μέσα στο ήδη στενό choker σου.
Θα προτιμήσουμε να προσαρμόσουμε το trend στα μέτρα μας και θα επιλέξουμε τον τρόπο που υιοθετούν το trend οι Παριζιάνες. Αντί για choker, ένα μεταξωτό μαντήλι μπορεί να δώσει σε όλα τα ανοιξιάτικα looks μια δόση χρώματος και σίγουρα θα κάνει τα μαλλιά μας να δείχνουν πιο περιποιημένα.

Δε δείχνει πολύ κομψό;

HAIR CHOKER d869f