Θέλεις να εφαρμόζει τέλεια το τζιν σου; Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Θέλεις να εφαρμόζει τέλεια το τζιν σου; Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Το τέλειο τζιν βρίσκεται ήδη μέσα στη ντουλάπα σου!

Ναι, είναι εφιάλτης να βρεις το σωστό τζιν. Είναι όμως ακόμη χειρότερος εφιάλτης να έχεις βρει το τέλειο τζιν και μετά από λίγο καιρό να μη θυμίζει σε τίποτα το παντελόνι που αγόρασες! Έχει συμβεί σε όλες μας, είναι απόλυτα εκνευριστικό, όμως, ευτυχώς, υπάρχουν πέντε συμβουλές που μπορούμε να σου δώσουμε για να λύσεις το πρόβλημα.

Δες επίσης: 20+1 διαφορετικές ιδέες για να φορέσεις με στυλ το λευκό σου t-shirt!

1. Όταν αγοράζεις ένα καινούριο τζιν(προτείνουμε να αγοράσεις το τζιν σου ελαφρώς πιο στενό, γιατί τα περισσότερα ξεχειλώνουν στην πορεία), άφησέ το να μουλιάσει στη μπανιέρα με ζεστό νερό για περίπου μια ώρα. Έπειτα, άπλωσέ το να στεγνώσει και στη συνέχεια, όταν το παντελόνι είναι νωπό, φόρεσέ το, έτσι ώστε να πάρει τη φόρμα του σώματός σου.
2. Θα σου ακουστεί τρελό, όμως μπορείς επίσης να μπεις στη μπανιέρα φορώντας το τζιν σου(μέσα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό, εννοείται)! Κάθισε εκεί, φορώντας το, μέχρι να κρυώσει λίγο το νερό και στη συνέχεια, άφησέ το να στεγνώσει πάνω σου(ενδείκνυται μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, αν δε θέλεις να κρυώσεις).
3. Πώς μπορείς να κάνεις το παντελόνι σου να "κάθεται" τέλεια στα σωστά σημεία; Βάλε σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα 3/4 της κούπας ζεστό νερό και 1/4 της κούπας μαλακτικό ρούχων, κούνησέ το καλά και ψέκασε τις περιοχές που θέλεις να στενέψεις. Τέλος, στέγνωσέ το με ένα πιστολάκι στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία.
4. Αν θέλεις να στενέψεις ένα τζιν που έχει αρχίσει και ξεχειλώνει, βάλε το σε κρύο νερό και στη συνέχεια, άφησέ το στο στεγνωτήριο σε υψηλή θερμοκρασιά για περίπου μια ώρα. Επανάλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειάζεται, μέχρι να έχεις το επιθυμητό μέγεθος.
5. Και τέλος, μπορείς πάντα να πας τα τζιν σου σε μια μοδίστρα. Ίσως η καλύτερη επιλογή, αφού θα κάνει τα παντελόνια σου να εφαρμοζουν τέλεια πάνω στο σώμα σου!