7+1 φρέσκιες ιδέες για να φορέσεις τα skinny jeans σου την άνοιξη!

7+1 φρέσκιες ιδέες για να φορέσεις τα skinny jeans σου την άνοιξη!

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που φορούσες το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι;

Μπορεί κυρίαρχη τάση στα τζιν παντελόνια φέτος να αποτελεί η πιο χαλαρή, ίσια γραμμή, όμως καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αποχωριστεί τα skinny jeans της.

Το παντελόνι που αγκαλιάζει το σώμα σου, σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι το go-to κομμάτι για κάθε περίσταση δεν πρόκειται να "εκλείψει" από το ντύσιμό μας, πόσο μάλλον όταν ο ανοιξιάτικος καιρός είναι αφορμή για πρωτότυπους συνδυασμούς.

Δες επίσης: Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: Τα 5 trends που πρέπει οπωσδήποτε να αποχωριστούμε αυτή τη σεζόν

Πώς μπορείς, λοιπόν, να φορέσεις τα skinny jeans σου με νέους τρόπους; Δες παρακάτω όλα όσα σου προτείνει η fashion editor του Queen!

1. Total denim look: Γιατί όχι; Συνδύασε το τζιν σου με ένα denim πουκάμισο(σε ανοιχτή απόχρωση) και πρόσθεσε μια εντυπωσιακή ζώνη στη μέση, για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο outfit.

op 1 551a8

2. Office chic: Συνδύασε το τζιν σου με ένα σακάκι με prints, ή σε παστέλ χρώμα - είναι η πιο κομψή για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γραφείο.

3. Crop tops! Προτίμησε να φορέσεις το crop top σου το βράδυ με ένα skinny τζιν, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε έντονο χρώμα, κι ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια.

4. Δώσε βάση στο πανωφόρι: Ένα bomber jacket σε έντονο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για να κάνεις το τζιν σου να μοιάζει σα να το φόρεσες πρώτη φορά!(Δες ιδέες για το πώς να φορέσεις το bomber jacket σου, εδώ)

main.original.640x0c 1 3d2ca

5. Γιλέκο: Το κομμάτι που αυτόματα θα αναβαθμίσει το τζιν σου. Μπορείς να φορέσεις ένα απλό t-shirt, ένα γιλέκο(είτε κοντό, είτε μακρύ), το τζιν σου και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και είσαι έτοιμη!

6. Μακρύ λευκό πουκάμισο! Όσο κι αν σου φαίνεται "κλασικό" σαν σύνολο, το να φορέσεις το τζιν σου με ένα λευκό πουκάμισο σε χαλαρή γραμμή(μπορείς να το δανειστείς από τη ντουλάπα του καλού σου) θα σε κάνει να δείχνεις στιλάτη χωρίς κόπο.

vivaluxury annabelle 2 d7022

7. Δώσε έμφαση στα παπούτσια: Ολοκλήρωσε το casual σύνολό σου με ένα ζευγάρι εκκεντρικά παπούτσια - τα flatforms και τα σανδάλια με δεσίματα αποτελούν ιδανικές επιλογές.

8. Φόρεσέ το με φόρεμα! Ναι, αλήθεια σου λέμε. Συνδύασε το skinny τζιν σου με ένα μίνι boho φόρεμα για να δημιουργήσεις ένα outfit που αν μη τι άλλο, θα εντυπωσιάσει!