Στυλ και διάθεση: Πώς επηρεάζουν τα ρούχα που φοράμε καθημερινά την ψυχολογία μας;

Στυλ και διάθεση: Πώς επηρεάζουν τα ρούχα που φοράμε καθημερινά την ψυχολογία μας;

Και τι σε κάνει να προτιμάς τα animal prints;

Έχεις παρατηρήσει ποτέ πως τις μέρες που δεν αισθάνεσαι καλά, ψυχολογικά, φοράς σκούρα χρώματα, ενώ τις μέρες που έχεις ανεβασμένη διάθεση, προτιμάς τις φωτεινές και έντονες αποχρώσεις; Τι συμβαίνει, λοιπόν, τις μέρες που επιλέγεις να φορέσεις animal prints;

Το animal print είναι ένα trend που ποτέ δε φεύγει από τη μόδα. Δίνει στο outfit της γυναίκας που το επιλέγει ένα wild κι εξωτικό στοιχείο, αλλά και μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή της. Συνώνυμα με τον πλούτο και την πολυτέλεια, τα ρούχα, τα παπόυτσια και τα αξεσουάρ με animal prints εμφανίζονται συχνά στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, αλλά και βλέπουμε να τα φορούν διάσημοι stars και celebrities του Hollywood - κάτι που τα κάνει ακόμη πιο επιθυμητά.

milan fashion week just cavalli channels its wild side animal prints 5549f

Roberto Cavalli

Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι θεωρούν πως οι γυναίκες, που επιλέγουν να εντάξουν τα animal prints στο ντύσιμό τους, είναι πιο επιτυχημένες, πιο σίγουρες για τον εαυτό τους, αλλά και πιο ελκυστικές, στο αντίθετο φύλο! Έτσι, θεωρείται πως όταν οι γυναίκες επιλέγουν ένα τέτοιο σύνολο, θέλουν να ξαναβρούν την άγρια πλευρά τους, να ανακαλύψουν ξανά τη θηλυκότητά τους, αλλά και να αισθανθούν πιο σέξι και γεμάτες αυτοπεπόιθηση.

Μήπως πρέπει κι εσύ να το εντάξεις στα καθημερινά σου looks; #Releasethebeast και πες μας τα αποτελέσματα!