Στυλ της τελευταίας στιγμής: Τι θα φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης;

Στυλ της τελευταίας στιγμής: Τι θα φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης;

Σίγουροι και εύκολοι συνδυασμοί με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου!

Δεν πρόλαβες να πας στα μαγαζιά, δεν είχες όρεξη (ή budget) για να ψωνίσεις και τώρα βρίσκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι«και τώρα, τι θα φορέσω το βράδυ;».

Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να είσαι λαμπερή και στυλάτη το βράδυ της Ανάστασης, με κομμάτια που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Το Queen είναι εδώ για να σε σώσει! Δες παρακάτω τέλειους συνδυασμούς με βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα σε κάνουν να δείχνεις απόλυτα κομψή:

Δες επίσης:

Τι θα φορέσεις την Κυριακή του Πάσχα; 20 ιδέες για να πετύχεις ένα άψογο look

Σε όλα τα outfits - απαραίτητη προϋπόθεση τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Pencil φούστα: Μπορείς να τη συνδυάσεις είτε με crop top και σακάκι για ένα sexy chic σύνολο, με ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι φορεμένο από μέσα, για μια πιο κομψή εμφάνιση, αλλά και με το αγαπημένο σου t-shirt κι ένα ζευγάρι chandelier σκουλαρίκια, για ένα πιο ιδιαίτερο look.

Τζιν παντελόνι: Το αγαπημένο σου τζιν θα σε σώσει ξανά. Σακάκι, λευκό πουκάμισο και κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη για τη βραδινή σου έξοδο. Πρόσθεσε ένα φουλάρι δεμένο στο λαιμό, για να δώσεις μια πινελιά χρώματος στο look σου.

a149905b15194301d3f6fe70aca5502b f3bd5

Minus τα γυαλιά ηλίου, βεβαίως βεβαίως!


Tip: Απόφυγε το μικρό μαύρο φόρεμα. Θα είναι σίγουρα μια επιλογή που θα προτιμήσουν πολλές ακόμη γυναίκες τη μέρα αυτή και θα δείχνεις απλώς συνηθισμένη!

Μάξι φόρεμα: Απόφυγε τις πολύ glamorous εκδοχές του και μείνε πιστή σε ένα μάξι, αέρινο φόρεμα, μονόχρωμο ή με prints. Συνδύασέ το με χρυσά κοσμήματα και ένα τσαντάκι σε nude απόχρωση.

http3A2F2Fmedia cache ec0.pinimg.com2F736x2Faa2F4e2Fce2Faa4ece745c4b75e4a9f6325e90b61e7e 48c37

Ψηλόμεσο παντελόνι: Ίσως η πιο safe επιλογή. Φόρεσέ το με ένα εντυπωσιακό crop top και πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά για μια εμφάνιση εφάμιλλη των supermodels (είναι από τα αγαπημένα σύνολα των Kendall & Gigi).

Ολόσωμη φόρμα: Για να ξεφύγεις από το συνηθισμένο τρόπο που τη φοράς, συνδύασέ την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονο χρώμα και ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.

Καλό Πάσχα!