10 πράγματα που ΟΛΑ τα στυλάτα κορίτσια έχουν πάντα μέσα στο αυτοκίνητό τους

10 πράγματα που ΟΛΑ τα στυλάτα κορίτσια έχουν πάντα μέσα στο αυτοκίνητό τους

Για τις μέρες που το αυτοκίνητο είναι μια κινητή ντουλάπα!

Σίγουρα έχεις στο αυτοκίνητό σου ξεχασμένα items, όπως κάποια ζακέτα και ένα κραγιόν, για ώρα ανάγκης. Όμως, αν ανήκεις στα κορίτσια που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους και για να βαφτούν/ετοιμαστούν/προετοιμαστούν για το επόμενο meeting ή τη βραδινή έξοδο, γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνουν να περάσουν από το σπίτι τους, τότε πρέπει να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα.

Γιατί; Γιατί περιλαμβάνει όλα αυτά που χρειάζεται να έχεις οπωσδήποτε μέσα στο αμάξι σου, για να είσαι πάντα στυλάτη, ό,τι κι αν σου επιφυλάσσει η κάθε μέρα!

gif d862a

1. Ένα ζευγάρι sneakers - γιατί, ποια μπορεί να περπατάει όλη μέρα πάνω σε ψηλοτάκουνα;

2. Ένα βραδινό τσαντάκι σε ουδέτερο χρώμα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο βραδινό ποτό.

3. Γυαλιά ηλίου. Κράτησε ένα ζευγάρι για ώρα ανάγκης - ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε τυφλώσει ο ήλιος την ώρα που οδηγείς. Επίσης, είναι πάντα ένα έξτρα αξεσουάρ που αναβαθμίζει τα looks σου.

week in review emma stone gifs catching fire bd0d1

4. Ένα τζιν μπουφάν. Θα σε σώσει κυριολεκτικά, όταν φεύγεις από το σπίτι, ξεχνώντας να πάρεις μαζί σου πανωφόρι.

5. Λαστιχάκια για τα μαλλιά με όμορφα prints. Ένα ponytail μπορεί να σε σώσει ακόμη και τη χειρότερη bad hair day, επομένως, αυτό είναι μια ευκαιρία να πιάσεις τα μαλλιά σου με στυλ.

6. Ένα φουλάρι. Γιατί μπορεί να έχει κρύο, ή απλά να ψάχνεις ένα αξεσουάρ για να κάνεις ένα σύνολό σου να δείχνει πιο ιδιαίτερο στη στιγμή.

7. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Θα μας ευγνωμονείς.

gisele bundchen catwalk a7303

8. Μια μεγάλη καθημερινή τσάντα (που χωράει όλη σου την περιουσία μέσα). Μπορείς να την παίρνεις μαζί στο γραφείο, αλλά είναι και ιδανική για ένα ξαφνικό getaway.

9. Ένα statement κόσμημα. Είναι ακόμη ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε σώσει την τελευταία στιγμή.

10. Και τέλος, ένα καπέλο. Πέρα από το γεγονός πως σε κάνει αυτόματα να δείχνεις cool, είναι η πιο glamorous λύση για τις μέρες που τα μαλλιά σου δε θέλουν με τίποτα να συμμορφωθούν.