Eleonora Meleti by Crool: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά στο Queen για τη νέα της συλλογή μαγιό!

Eleonora Meleti by Crool: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά στο Queen για τη νέα της συλλογή μαγιό!

Αποκλειστικές φωτογραφίες και όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα συνεργασία της με το αγαπημένο μας swimwear brand!

Μόλις έμαθα πως η Ελεονώρα Μελέτη θα συνεργαστεί με την καταξιωμένη ελληνική εταιρεία Crool για μια δική της συλλογή μαγιό, ήμουν σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα ήταν άψογο.

Γιατί; Γιατί η Ελεονώρα ξέρει τις ανάγκες της μέσης γυναίκας, έχει "αληθινό" σώμα και ξέρει πόσο δύσκολη διαδικασία είναι η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό και επομένως, πόσο δύσκολο -έως ακατόρθωτο- είναι να βρεις εκείνο το bikini ή ολόσωμο που θα σε κολακεύει σε όλα τα σωστά σημεία.

Έτσι, πήγαμε μια βόλτα στην παραλία, τα είπαμε, δοκιμάσαμε μαγιό, τα φωτογραφίσαμε και σου παρουσιάζουμε όλα όσα μας είπε η ίδια για τη συλλογή της, Eleonora Meleti by Crool, μαζί με super αποκλειστικές φωτογραφίες!

Πως προέκυψε η σειρά μαγιό Eleonora Meleti by Crool;

Είχα να αγοράσω μαγιό τρία ολόκληρα χρόνια. Κάθε καλοκαίρι θεωρούσα ταλαιπωρία το να αναζητήσω το ιδανικό μαγιό και η αλήθεια είναι πως δεν το έβρισκα κιόλας, ενώ θεωρούσα και την αγορά στο είδος πολύ ακριβή και χωρίς λόγο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τα καλοκαίρια προσπαθούσα να βρω το ιδανικό πατρόν χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι ότι έχω δύσκολο ή ιδιαίτερο σώμα, απλά οι αναλογίες μου δεν ανταποκρίνονται στα διεθνή δεδομένα. Τα μαγιό που κυκλοφορούν είτε είναι μικροσκοπικά είτε άβολα. Υπήρχαν χρόνια που έραβα μαγιό σε μοδίστρες της γειτονιάς. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα που έγινα πιο δραστήρια λόγω σπορ, στην παραλία, το πρόβλημα διογκώθηκε. Δεν υπήρχαν επιλογές και υποχρεωνόμουν να απευθυνθώ στην ανδρική αγορά για να μπορώ να κάνω τις θαλάσσιες δραστηριότητας μου. Φέτος, λοιπόν, σκέφτηκα να ράψω μαγιό σε βιοτεχνία του είδους, και έτσι βρέθηκα στην Crool, εξηγώντας τι σκέφτομαι και ποιες είναι οι ανάγκες μου. Κάπως έτσι, όλο αυτό το project που στην αρχή αφορούσε τη δημιουργία μαγιό μόνο για μένα, μετά πήρε διαστάσεις σκεπτόμενη πως εκεί έξω υπάρχουν και άλλες γυναίκες που μπορεί να νιώθουν όπως κι εγώ.

13569851 10154195082526063 2077847348 o 534cc
IMG 8416 6a09a
IMG 8420 849c7

Τι το διαφορετικό θα έχουν τα Eleonora Meleti by Crool;

Τα πατρόν που ανήκουν στη σειρά έρχονται να καλύψουν ανάγκες σε σωματότυπους που δεν έβρισκαν μέχρι τώρα χώρο στην ελληνική αγορά. Είναι τ κομμένα και ραμμένα πάνω στις δικές μου αναλογίες με μία μικρή απόκλιση προς τα πάνω ή προς τα κάτω ώστε να καλύψουμε την γκάμα του small medium large. Εγώ είμαι medium, που σημαίνει πως μία κοπέλα με έμφαση στον ποπό, που ωστόσο το νούμερο της δεν παραπέμπει σε «βράκα», αλλά σε cheeky ζουμερές αναλογίες που δεν θέλει να κρύψει , μία κοπέλα με ανοιχτές πλάτες, που θέλει να νιώθει το στήθος της σφιχτό μέσα στο μαγιό, ή που θέλει να συνδυάσει σε ένα μαγιό και το στιλ και την άνεση, θα βρει έναν κωδικό που θα την καλύψει. Αισθητικά έχω κινηθεί σε ασφαλή όρια ανάμεσα στο στυλ και την απλότητα, οι τιμές δεν είναι καθόλου απαγορευτικές, η ποιότητα φέρει την υπογραφή της Crool που μετρά 70 χρόνια στο χώρο και αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν πάμε να φτιάξουμε μαγιό της μίας σεζόν, ενώ τέλος , κάποιοι από τους κωδικούς δεν χρησιμοποιούν λίκρα, αλλά ύφασμα νεοπρέν.

IMG 8417 0a96e

Τι είναι το νεοπρέν;

Το νεοπρέν είναι η νέα τάση της μόδας στα μαγιό στο εξωτερικό. Είναι ένα ύφασμα ανθεκτικό σε θερμοκρασία και υγρασία που σημαίνει πως το βρέχεις , αλλά σου δίνει την αίσθηση πως είσαι στεγνός καθώς κρατά τη θερμοκρασία στους 36 βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να παραμείνεις με αυτό πολλή ώρα στη θάλασσα, είτε για να κάνεις το σπορ σου, είτε για να παίξεις με τα παιδιά σου που δεν βγαίνουν εύκολα από το νερό - δεν χρειάζεται να το αλλάξεις άμεσα όταν βγεις βραχείς, κάτι που πάντα ήταν θέμα για εμάς τις γυναίκες, ενώ ένας από τους κωδικούς νεοπρέν, θα βγει και με μακρύ μανίκι, ιδανικό για προστασία από τον ήλιο, για πολύωρη παραμονή μέσα στη θάλασσα, αλλά ό,τι καλύτερο και για βόλτα με φουσκωτό.

IMG 7288 cfec3
IMG 7263 1d45f
IMG 8419 f7107
IMG 8418 fbe27

Πού και από πότε θα μπορούμε να τα προμηθευτούμε;

Το μαγιό Eleonora Meleti by Crool θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Ιουνίου αποκλειστικά και μόνο μέσω του e-shop www.crool.gr. Όποια κυρία ενδιαφέρεται θα μπορεί να επιλέξει το μαγιό της αρεσκείας της στο νούμερο που της ταιριάζει αν κάτι δεν της αρέσει με την παραλαβή, ή αν το μαγιό δεν της κάνει, θα μπορεί να το επιστρέψει, παίρνοντας πίσω τα χρήματα της. Στόχος μας είναι φέτος στις παραλίες να υπάρχουν χαρούμενες γυναίκες που θα νιώθουν αυτοπεποίθηση και θα αισθάνονται γοητευτικές!

Ευχαριστούμε πολύ την Ελεονώρα Μελέτη για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε. Βρες τη συλλογή Eleonora Meleti by Crool, στο www.crool.gr.