Μυστικά για τέλειο στυλ στις διακοπές από τη Rosie Huntington-Whiteley

Μυστικά για τέλειο στυλ στις διακοπές από τη Rosie Huntington-Whiteley

Ποια είναι τα must-have κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα σου;

Όσο τη θαυμάζουμε για το τέλειο κορμί και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, ακόμη περισσότερο τη θαυμάζουμε για το μοναδικό στυλ της. Η Rosie Huntington-Whiteley ξέρει πολύ καλά τους κανόνες του fashion παιχνιδιού και δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ κακοντυμένη. Ειδικότητά της, το ταξιδιωτικό look, αφού η ίδια διαρκώς ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Rosie, λοιπόν, μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε τα δικά της μικρά στυλιστικά μυστικά, που πάντα εφαρμόζει όταν φτιάχνει βαλίτσα - είτε για δουλειά, είτε για διακοπές!

Δες επίσης:

3 εύκολοι στυλιστικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές

"Πρόσφατα έχω βάλει πρόκληση στον εαυτό μου - γιατί διαρκώς ταξιδεύω από το Los Angeles - να πακετάρω ελαφριά. Τις τελευταίες φορές έχω σκεφτεί 'οκ, αυτό είναι τρελό, παίρνω πάρα πολλά πράγματα μαζί μου, δε φοράω τίποτα, πρέπει να οργανωθώ'. Οπότε είπα στον εαυτό μου 'Θα πακετάρω μόνο τέσσερα χρώματα: navy blue, λευκό, γκρι και μαύρο. Το ίδιο με τα παπούτσια, το ίδιο και μετα αξεσουάρ, το ίδιο με όλα τα ρούχα μου. Είναι τέλειο, γιατί έτσι ταιριάζουν όλα μεταξύ τους. Το λευκό πουκάμισο ταιριάζει με μαύρο τζιν, το μαύρο τζιν ταιριάζει με γκρι μπλούζα και η γκρι μπλούζα ταιριάζει με λευκό παντελόνι, οπότε όλα είναι ευκολοφόρετα - σα μια στολή που περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά κομμάτια", αναφέρει η ίδια.

rosie huntington mejor look street style agosto tabla 1 z a23bd
a32f72dfafa1299b23718b83974240b8 bc893

4 χρώματα - άπειροι συνδυασμοί. Αν προσθέσεις σε αυτά και το μπεζ, που ταιριάζει υπέροχα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, έχεις τη βαλίτσα των διακοπών σου έτοιμη, με ελάχιστα κομμάτια!