Μια ζακέτα για τις κρύες νύχτες

Μια ζακέτα για τις κρύες νύχτες

Ο Rick Owens σας ντύνει και φέτος το καλοκαίρι με τις χαρακτηριστικά minimal δημιουργίες του και σας μεταμορφώνει σε ένα off-duty κομψό κορίτσι.

Επειδή το καλοκαίρι δύσκολα μαζεύεστε σπίτι και το ένα ποτό μετά τη δουλειά θα είναι η μόνιμη δικαιολογία σας για να μην κλειστείτε στους τέσσερις τοίχους πρέπει και το στυλ σας να είναι ανάλογο, για να μην μοιάζετε ούτε το βράδυ με λογίστρια σε λάθος περιβάλλον, ούτε στη δουλειά με ασουλούπωτη κορασίδα.

Ο Rick Owens, όμως, είναι εδώ με την ιδιαίτερα goth αισθητική του για να σας λυτρώσει. Με αυτήν την ζακέτα από 100% κασμίρι το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα κρυώσετε ποτέ τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού και αν μάλιστα τη συνδυάσετε σωστά θα καταπλήξετε. Φορέστε τη είτε με σωλήνες παντελόνια, ψηλοτάκουνα ή sneakers και oversized t-shirts, ή με ένα μαύρο απλό φόρεμα και σανδάλια για πιο bohemian στυλ. Φυσικά οι τσάντες και τα κοσμήματα θα κάνουν τη διαφορά γι' αυτό επιλέξτε ασήμι και τσάντες με δερμάτινες λεπτομέρειες. Boho chic, rock ή casual, όποιο κι αν είναι το στυλ σας αυτό το πανωφόρι έχει βρει ήδη το δρόμο για τη ντουλάπα σας.