Βρήκαμε την ιδανική nude παντελόνα

Βρήκαμε την ιδανική nude παντελόνα

Κατάλληλη για κάθε σιλουέτα, μόνο με 39,90!

Η μόδα προστάζει φαρδιές παντελόνες σε γραμμή καμπάνα, κατά προτίμηση ψηλόμεσες ή με μπάσκα, ακριβώς όπως τις δεκαετίες '60 και '70.

Ποια είναι η ιδανική όμως για κάθε σιλουέτα; Σε ποιο συνδυαμό να την προτιμήσουμε;

Το καταλληλότερο σχέδιο, λοιπόν, ύστερα από ώρες σκέψεις πάνω από τις κολεξιόν των Marc Jacobs, Vivienne Westwood, Chloé, Balmain, Dorothee Schumacher, Isabel Marant, Barbara Bui, Dolce & Gabbana κ.α. ήταν η φαρδιά, ψηλόμεση σε κρεπ ύφασμα με σταθερή μπάσκα. Ιδανικά σε nude αποχρώσεις για να διατηρεί το ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό στυλ και να συνδυάζεται με όλα χωρίς να βαραίνει το look σας.

Μια επιλογή που άνετα θα φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ: στη βόλτα, στο γραφείο, στο ραντεβού, στο club! Η nude απόχρωση την κάνει πιο αέρινη και σαφώς πιο διαχρονική- μιας και δεν επιρεάζεται από τάσεις όπως οι πιο τολμηρές και statement φλοραλ, ριγέ και animal printed εκδοχές της.

z

Σε ό, τι αφορά το σχέδιο, αν είστε από τις τυχερές που σας προίκισε η φύση με μία καλοσχηματισμένη σιλουέτα και το ανάλογο ύψος- μην ανησυχείτε σας πηγαίνει ούτως ή άλλως. Αν ανήκετε στο μέσο πληθυσμό όπως εμείς, θα σας εξηγήσουμε γιατί να προτιμήσετε αυτό το στυλ.

-Είστε κάτω από 1,65; Εφοδιαστείτε με το ανάλογο τακούνι ώστε να μην σέρνετε η παντελόνα σας αλλά να μην περισσεύει και το τακούνι. Θα φαίνεστε ψηλή, ακόμη κι αν όλοι γνωρίζουν ότι φοράτε τακούνι. Το φαρδύ μπατζάκι σε κρεπ ύφασμα που κινείται σαν φούστα, δημιουργεί την πιο όμορφη και ανεπιτήδευτη εικόνα.

-Έχετε παραπανίσια κιλάκια στην περιφέρεια; Μην αγχώνεστε. Η καμπάνα με σταθερή μπάσκα σε ψηλόμεσο σχέδιο και φαρδιά μπατζάκια, θα κρατήσει την προσοχή στην κίνηση του υφάσματος στα πόδια και θα αναδείξει το πάνω μέρος του κορμού, απομακρύνοντας τα βλέμματα από το κάτω μέρος της λεκάνης. Δεν είναι τυχαίο που σταρς όπως η Kim Kardashian, η Jennifer Lopez και η Beyonce δεν τις βγάζουν από πάνω τους!

-Έχετε κοιλίτσα; Ισχύει πάνω κάτω το ίδιο με την προηγούμενη εκδοχή. Η προσοχή στρέφεται στα πόδια δημιουρώντας την αίσθηση του ύψους από τη ραφή της μπάσκας και κάτω που ξεγελά το μάτι. Αν πάλι παραέχετε κιλάκια στην επίμαχη περιοχή, μπορείτε να τολμήσετε το παντελόνι με ένα φαρδύ cropped T-shirt ή ένα στενό πουκάμισο σε σκούρο εμπριμέ, κοντό με μύτη ή κυκλικό τελείωμα μπροστά που να καλύπτει μέρος της κοιλιάς. Κυκλοφορούν πολλές επιλογές στην αγορά.

Όπως και να έχει, μία nude παντελόνα αποτελεί επένδυση για την γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μπορείτε να την απικτήσετε, σε ευκολοφόρετο και κολακευτικό σχέδιο μόνο με 39,90 ευρώ από τα Fullah Sugah! Ψάξαμε και καταλήξαμε σε αυτή την all day επιλογή, που θα λατρέψετε σε ανοιχτό μπεζ και baby pink αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν με όλα!
Κάνε την δική σου κάνοντας κλικ εδώ, ή τρέξε στο κοντινότερό σου Fullah Sugah κατάστημα.