Η Κate Moss επιλέγει Vogue Eyewear

Η Κate Moss επιλέγει Vogue Eyewear

Η ιέρεια της μόδας είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας γυαλιών ηλίου της Vogue και μαζί βάζουν την υπογραφή τους σε ένα ακόμα «θηλυκό» καλοκαίρι

Για 2η συνεχή χρονιά, η Vogue eyewear επέλεξε το παγκόσμιο είδωλο της μόδας την Kate Moss, έμβλημα του σύγχρονου στιλ και έμπνευση σχεδιαστών και φωτογράφων, ως εκπρόσωπο για τη διαφημιστική της καμπάνια για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012.

Η Kate δήλωσε: «Ήταν τέλειο που μου ζητήθηκε να είμαι το πρόσωπο της Vogue eyewear για 2η χρονιά. Είναι μια πολύ cool επωνυμία με γυαλιά για κάθε περίσταση και η συνεργασία με το Mario είναι πάντα διασκεδαστική – περνάμε πολύ όμορφα!».

Ο Mario είναι ο Mario Testino, ο εκπληκτικός φωτογράφος της καμπάνιας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2012 της Vogue eyewear. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, δεδομένων των δηλώσεών του: «Την πρώτη φορά που συνάντησα την Kate, της είπα: «Στη ζωή, υπάρχουν αρώματα και κολόνιες. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα κολόνιας, γιατί το άρωμα εξατμίζεται γρήγορα. Με τα αρώματα, χρησιμοποιείς μια μόνο σταγόνα και το άρωμα διαρκεί ολόκληρη τη νύχτα. Εσύ είσαι ένα άρωμα. Η Kate είναι φίλη για μια ζωή και διασκεδάσαμε πάρα πολύ στο set της καμπάνιας της Vogue eyewear. Το να την φωτογραφίζω είναι πάντα ευχάριστο!».

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι παρουσιάζει ένα στιλ, το οποίο συνδυάζει τις σαγηνευτικές γραμμές του παρελθόντος με το ζωηρό δυναμισμό της σύγχρονης ζωής, σε ίσες ποσότητες, μια αλληλεπίδραση, μεταξύ της θηλυκότητας και της ειρωνείας, η οποία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ταιριάζει στο πνεύμα της σύγχρονης πολυτέλειας, ακριβώς όπως η Kate Moss. Εκλεπτυσμένο στιλ, απαλές και στρογγυλές γραμμές, σκελετοί από δίχρωμο acetate, τόσο ντεγκραντέ όσο και σταθερού χρώματος, η Kate Moss επιλέγει τα έξι icon μοντέλα της συλλογής της Vogue eyewear, από μια παλέτα χρωμάτων που εκτείνεται από το μωβ της γλυσίνας, μέχρι το κόκκινο της παπαρούνας, το χρώμα του τοπαζιού και το σκούρο μπλε, χωρίς να ξεχνάμε το αιώνιο μαύρο και την ταρταρούγα.