Τα ιδανικά flat shoes για κάθε καλοκαίρι!

Τα ιδανικά flat shoes για κάθε καλοκαίρι!

Που εντοπίσαμε στα καταστήματα Nak

Το καλοκαίρι είναι στα μέσα του και όσες δεν φύγαμε για διακοπές προγραμματίζουμε αυτές τις μέρες καθώς και τα stylish κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν στις διακοπές μας. Από τα πιο βασικά τα παπούτσια.

Αν τα σχέδια του καλοκαιριού περιλαμβάνουν νησί, τότε χωρίς αμφιβολία τα ιδανικά παπούτσια είναι τα flat. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να αποχωριστούμε τα τακούνια που μας κουράζουν το χειμώνα και να περπατήσουμε ανάλαφρες σε καλντερίμια και σοκάκια, γεμίζοντας μπαταρίες. Η μόδα έχει προνοήσει και τα επώνυμα labels έχουν φροντίσει να δώσουν στο φετινό καλοκαίρι μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερα σχέδια από ποτέ. Χρώμα, μεταλλικές λεπτομέρειες, animal prints, φλούο αποχρώσεις, δέρμα, ύφασμα και rafia συνθέτουν το καλοκαιρινό σκηνικό επί ποδός.

Εμείς κάναμε μία επιδρομή στα καταστήματα Nak ανακαλύπτοντας επώνυμα σχέδια σε τιμές προσφοράς, που μπορούν να δώσουν στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις εκείνο το απαραίτητο chic twist, από το πρωί ως το βράδυ! Είτε πρόκειται για το γραφείο, τη βόλτα για ψώνια, το ραντεβού ή την έξοδο στο νησί αυτά τα κομμάτια είναι απαραίτητα για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Πρωτότυπα αλλά και κλασικά σανδάλια, σαγιονάρες, εσπαντίγες και μπαλαρίνες στη διάθεσή σας. Δείτε λοιπόν, τα σχέδια με τα οποία θα κλέψετε τις εντυπώσεις με στυλ και πάνω απ' όλα άνεση!

*Τα υποδήματα Nak, Sam Edelman, Moschino, Kan-Kan και Steve Madden μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Nak

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes