Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά ολόσωμα της αγοράς

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά ολόσωμα της αγοράς

Φορέστε τα μαγιό που λανσάρουν οι star του Hollywood.

Μπορεί το μπικίνι να είναι η βασίλισσα της παραλίας, αλλά ποιος είπε πως δε μπορείτε να κάνετε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό. Με μπροστάρισσες τις διασημεςκυρίες όπως η Jennifer Lopez και η Kate Moss που λατρεύουν να το φορούν, η μόδα μας παροτρύνει να κρύψουμε την κοιλίτσα μας διαλέγοντας το ολόσωμο μαγιό που μας ταιριάζει.

Εάν το budget σας είναι μέχρι 20 ευρώ, τότε μπορείτε να βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει στο Asos.com. Μονόχρωμα, με έντονα κοψίματα και διαφορετικές υφές, αυτά τα μαγιό θα σας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς να φοβάστε μην τα χαλάσετε από τη χρήση. Value for money είναι και τα ολόσωμα μαγιό στο Missselfridge.com όπου με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να βρείτε τα πιο μοντέρνα ολόσωμα.

Εάν ανεβάσουμε λίγο τις τιμές, το βρετανικό Topshop.com μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε κοκοφοίνικες, αναννάδες, διχρωμίες και tie dye αποχρώσεις, όλα μέσα στα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού.

To h&m παρουσίασε καια υτό μία αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά από ολόσωμα μαγιό. Σχέδια με έναν ώμο σε μεταλλική μπλε απόχρωση και σοκολατένιαμκαφέ, φλούο και κλασικά μονόχρωμα θυμίζουν τα best of των μεγάλων οίκων και μας κάνουν να τα θέλουμε εδώ και τώρα.


Τέλος, εάν δε μας περιορίζει το κόστος, μπαίνουμε και διαλέγουμε μερικά από τα πιπο πρωτότυπα μαγιό στο netaporter.com.



Καλό μας καλοκαίρι!