Τι παπούτσια προτείνει η Madonna για τη νέα σεζόν;

Τι παπούτσια προτείνει η Madonna για τη νέα σεζόν;

Δείτε τη συλλογή της για το label της Truth or Dare

Από την πρώτη μας ματιά στην συλλογή της Madonna, Truth or Dare, θέλαμε να δούμε περισσότερα. Η ώρα έφτασε και η Βασίλισσα της Ποπ έρχεται να πας παρουσιάσει τα πρώτα της σχέδια επί ποδός. Αρκετά υποσχόμενα, edgy και κλασικά ταυτόχρονα με έντονα glam rock στοιχεία. Το καλό είναι ότι πρόκειται για προτάσεις με διαχρονικό στυλ που δεν θα μείνουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας όταν περάσει η σεζόν. Ναι μεν trendy, αλλά με θηλυκά στοιχεία που μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα για πολλές σεζόν ακόμη.

Τα χρώματα που επιλέγει είναι τα βασικά της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν, που αναμφίβολα ταιριάζουν με τα περισσότερα outfits. Μαύρο, καφέ, γκρι, ταμπά και off white, τονίζονται με τρουκ, στρας και άλλες μεταλλικές λεπτομέρειες. Εφόσον μιλάμε για τη Madonna το σέξι στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει, ενώ βλέπουμε την επαναφορά της μυτερής γόβας και όχι μόνο.

Μπότες, μποτάκια, μυτερές γόβες και pumps με μπαρέτες θα κυκλοφορήσουν την 1η Αυγούστου στα Macy's και το Nordstrom ενώ θα μπουν στο zappos.com περίπου στα μέσα Αυγούστου. Όσο για τις τιμές, θα κυμαίνονται από $89 to $349 για τις ψηλές μπότες. Δείτε και μόνες σας!

Διαβάστε ακόμη:

Ντυθείτε «ατημέλητο grunge» όπως η Kristen Stewart

Stylish bloomers και βρακάκια για τις πιο όμορφες μικρές κυρίες από το My Petit Boutique

Li-LΑ-LΟ στιλάτα κοσμήματα σε super καλοκαιρινές προσφορές