Θέλουμε να την κρατάμε κάθε μέρα: Marc by Marc Jacobs Burg Boxer

Θέλουμε να την κρατάμε κάθε μέρα: Marc by Marc Jacobs Burg Boxer

Πρακτική, στιλάτη, πολυμορφική, απλά ιδανική!

Ψάχνετε την ιδανική τσάντα για όλη μέρα; Τη δουλειά, το γραφείο, το γυμναστήριο, τα ψώνια, το ραντεβού, τη βόλτα και πάει λέγοντας; Ο Marc Jacobs έκανε πάλι το θαύμα του και μας παρουσιάζει μία επιλογή με βάση τα εκολοσυνδύαστα χρώματα που θα κλέψουν την παράσταση τη φετινή σεζόν.

Πρακτική ιδέα, με έμφαση στην chic, casual φόρμα, που δίνει μεγάλες δυνατότητες χωρητικότητας χωρίς να φαίνεται τεράστια ακόμη και αν την κρατήσει μία μικροκαμωμένη κοπέλα (συχνό πρόβληματα αυτό!). Φυσικά η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των υλικών είναι ζητούμενο αλλά και σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιαστής και η ομάδα του έχουν προνοήσει. Η επιφάνεια της Marc by Marc Jacobs Burg Boxer έχει σχεδιαστεί για να αντέχει την καθημερινή βιοπάλη- όχι ότι θα πήγαινε η καρδιά σε κανέναν να την κακομεταχειριστεί, αλλά αντέχει καθώς είναι επεξεργασμένη έτσι ώστε να μην ξεφτίζει και χαράσετε η επιφάνειά της.

Μία επώνυμη τσάντα, διαχρονική που δεν φθείρεται έυκολα αποτελεί ιδανική επιλογή για τις περισσότερες από εμάς. Η color blocked τσάντα είναι δερμάτινη με λαβές κορυφής αλλά και αποσπώμενο λουράκι για τον ώμο, εσωτερικά φερμουάρ και τσέπες με patch, ενώ αλλάζει σχήμα και μετατρέπεται σε κομψή tote. Είναι κατασκευασμένη από δέρμα προβάτου και αγελάδας, κοστίζει €503.68 και θα τη βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:



O Brad Goreski, η Jessica Hart και όχι μόνο, σχεδιάζουν Rolex!

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!

Τα best seller snake skin αξεσουάρ της σεζόν από τους μεγάλους οίκους!