Alexander Wang: Δείτε τι θα κρατήσουμε αυτή τη σεζόν!

Alexander Wang: Δείτε τι θα κρατήσουμε αυτή τη σεζόν!

Μινιμαλισμός και αυστηρά φουτουριστικά στοιχεία με έμφαση στα πολυτελή υλικά

Πάντα η τσάντα που κρατάμε δίνει στυλ στο σύνολό μας και προβάλει μία ιδιαίτερη αισθητική. Αποτελεί κύριο κομμάτι ενός outfit που μπορεί να το απογειώσει ή να το καταστρέψει. Ενώ μία tote θεωρείται συνήθως τσάντα που μια γυναίκα κρατά τις πι θερμές περισόδους του χρόνου, το brand παρουσιάζει μία ποικιλία επιλογών που μας προκαλούν να δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο στυλ σε ανοιχτά κιόλας χρώματα, αυτό το χειμώνα, δίνοντάς του μία πιο πρακτική ταυτότητα.

Οι χιαστί τσάντες είναι επίσης ένα σχέδιο που κλέβει την παράσταση τόσο για τις καθημερινές στιγμές όσο και για τις εξόδους, όταν δεν χρειάζεται να κουβαλάμε μαζί ό, τι έχουμε και δεν έχουμε. Οι κύριες προτάσεις ωτύνονται με λευκό, μπεζ, μαύρο αλλά υπάρχουν και οι επιλογές των πιο τολμηρών χρωμάτων ενσωμαωμένων στα ξεχωριστά σχέδια του Wang. Έμπνευσή του τα animal στοιχεία, τόσο σε print όσο και σε υφές αλλά και το εφέ της ταρταρούγας. Οι φετινές τάσεις έχουν τη δική τους θέση στη φετινή συλλογή και παίζουν μεταξύ ήσυχων και statement αξεσουάρ. Με πολυτελή μεταλλικά στοιχεία και chic μινιμαλιστικές αναφορές, γεωμετρικά σχήματα και υλικά με έμφαση στην επεξεργασία τους ο Alexander Wang καταφέρνει να συνδυάσει την ανάγκη με την επιθυμία δημιουργώντας διαχρονικά κομμάτια που θα ανβαδείξουν την γκαρνταρόμπα μας.

Λειτουργικές και εκλεκτικές, οι τσάντες του σχεδιαστή για τη σεζόν Φ/Χ 2012-2013 δίνουν επιβεβαιώνουν τον όρο Less is more.

Διαβάστε επίσης:

Τα Burberry aviator γυαλιά της Kate Bosworth!

Θέλουμε να την κρατάμε κάθε μέρα: Marc by Marc Jacobs Burg Boxer

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!