H Yamamay υποδέχεται το φθινόπωρο με αισθησιασμό

H Yamamay υποδέχεται το φθινόπωρο με αισθησιασμό

Προβάλλοντας τη μοιραία θηλυκότητα στο πρόσωπο της Ariedne Artiles

Η Yamamay καλοσωρίζει το φθινόπωρο με μία νέα συλλογή και μία αισθησιακή φωτογράφιση στο Κάπρι της Ιταλίας, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Ariedne Artiles.

Το γνωστό μοντέλο που γεννήθηκε το 1982 στo Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων της Ισπανίας, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και ελκυστικες γυναίκες στον κόσμο και ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα της νέας συλλογής Yamamay που εμπνέεται από το μεσογειακό κόσμο, τη δεκαετία του πενήντα και τις μοιραίες γυναίκες- σύμβολα της εποχής.

H Ariedne Artiles, ποζάρει φια τον φακό του Umberto Barone με φόντο τον Κόλπο της Νάπολης, με έμπνευση από τις θρυλικές Sofia Loren και Marilyn Monroe. Η νέα σειρά εσωρούχων αγκαλιάζει τη θηλυκότητα με απαλά αλλά και έντονα χρώματα, πολύτιμα κορδόνια, πουά και σοφιστικέ μοτίβα.

Άλλο ένα στοιχείο της συλλογής που λατρέψαμε είναι το oriental, που εμπνέεται από την Ανατολή, με αρμονικά γεωμετρικά σχήματα και χρώματα που θυμίζουν φύση χωρίς να απαρνείται τον chic χαρακτήρα της σύγχρονης γυναίκας. Τέλος, οι συλλογές από νυχτικά και πλεκτά για κάθε περίσταση, με τη δαντέλα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού προσθέτει φινέτσα και κομψότητα σε μίνι φορέματα, που μπορούν να συνδυαστούν είτε με κολάν είτε με τζιν.


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο yamamay.com/gr

Διαβάστε ακόμη:

Πώς φτιάχνεται η Mulberry Del Rey Bag; Δείτε το video!

Δείτε τα νέα απίστευτα φθινοπωρινά σχέδια Steve Madden!

Τα Burberry aviator γυαλιά της Kate Bosworth!